Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Z katechety do poety

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

YvDxYDj.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony  Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam pewnego katechetę, który osiągnął sukces w literaturze.

VDgjwdI.png

Były katecheta ma na imię Adam i nauczał w jednym z liceum. Nie miał łatwego dzieciństwa, oceny i szkoła były straszne. Jego matka odeszła od razu jak go urodziła, zostawiając Adama pod opieką okropnej babci. Staruszka znęcała się nad młodym Adamem i wykorzystywała go. Wyrósł na kogoś dziwnego, nie miał przyjaciół, a rówieśnicy zawsze się z niego śmiali. Skończył pedagogikę oraz kurs katechezy. Zakończył pracę w szkole i szukał czegoś własnego. Został sławnym pisarzem, możemy go skojarzyć z jedną książką „Szkolnictwo” oraz opowiadanie Adama „Julka”. Książka szkolnictwo przedstawia nam, z czym borykał się Pan Adam i jakie nauczanie, społeczeństwo szkoły jest trudne. Opowieść o Julii mówi o jego ideale kobiety, więcej zdradził nam w poniższym wywiadzie. Były katecheta, aktualny bogaty i wysoko postawiony człowiek pozwolił mi jako jedynej na przeprowadzenie z nim wywiad.

Gzqqb1L.png

- Adam  | RE - Redaktorka Project News @Livia

RE - Witam, z tej strony Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News. To zaszczyt, że Pan zgodził się udzielić wywiadu.
A - Dzień dobry. Możemy zaczynać.

RE - Na sam początek może Pan opowiedzieć, co działo się w szkole i dlaczego postanowiłeś ukazać to w książce?
A Po trudnym dzieciństwie moja babcia została skazana za molestowanie i znęcanie, a ja po szkołach zacząłem nauczać. W szkole byłem traktowany jak popychadło, śmiali się nawet nauczyciele. Uczenie olewali moje słowa i każdy zlewał moją osobę. Zarobki były słabe, a ktoś w dniu mojego odejścia rzucił we mnie kanapką. Opisałem to w swojej książce, by pokazać świat swoimi oczami i odczuciami. Musiałem się również poskładać po wypadku, w którym umarła cała młodzież z mojej klasy.

RE - Opowie Pan coś więcej na temat wypadku?
A Byłem wychowawcą klasy maturalnej, zaplanowaliśmy wycieczkę autobusem do muzeum w Los Santos. Uczniowie upili się i odurzyli substancjami psychoaktywnymi. Załatwiałem pewne formalności, wpłacając pieniądze na muzeum oraz zostawiając młodzież w autobusie. Wpadli na pomysł odjechania nim gdy obok zaczynał opadać szlaban, rozpędzali się i wjechali pod pędzący pociąg. Każdy umarł na miejscu lub w drodze do szpitala. Zmieniałem nazwisko i miejsca zamieszkania, by nie być ciągle nękanym przez rodziców nastolatków. Zakończyłem swoją przygodę ze szkolnictwem, ponieważ nie chciałem mieć styczności z młodzieżą.

RE - Jak zaczęła się pańska przygoda z pisaniem?
A Pisałem często do rodziców listy, przez co jeden się zgubił i został zauważony przez jednego sławnego pisarza i reżysera w San Andreas. Sam Wiktor Oktan zwrócił na mnie uwagę i dzięki temu zacząłem swoją przygodę z pisaniem. Książki zaczęły mnie utrzymywać i otrzymywać duży odzew. Młodzież, jak i grupa dorosłych zaczynała prosić mnie na ulicy o zdjęcie lub autograf na mojej książce. Po kilku dziełach stałem się wystarczająco bogaty, jak i sławny.

RE - Jaki jest aktualny pański majątek?
A Nie lubię się chwalić kwotami, jakie posiadam ani lokalizacjami gdzie mieszkam, by uniknąć dziwnych sytuacji. Posiadam kilka dużych domów w ciekawych miejscach. Moje miejsce pracy znajduje się w dużym wieżowcu.

j8y04j1.png

RE - Ma Pan jakieś plany na nowe książki, opowiadania?
A Tak, posiadam dużo planów i mogę zdradzić, że jedno z moich opowiadań o mistycznych stworzeniach jest w drodze.

RE - Może Pan ujawnić więcej?
A Będzie się dziać, oj będzie. Mityczne stworzenia, wojna pomiędzy nimi a ludźmi. Miłość się narodzi z dobra i zła, świat opanuje chaos.

RE - Dziękuję za wyczerpujący wywiad. Ma Pan coś do powiedzenia na sam koniec?
A Również dziękuję, pozdrawiam panią redaktor oraz moich fanów i przyjaciół. Życzę powodzenia i dalszych sukcesów w pisarstwie oraz życiu prywatnym. Do zobaczenia. Do widzenia.

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Artykuł: 
Reporter @Livia

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: 
Junior Pressman @siema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.