Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Czym chata bogata tym gościom rada - #3

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

RfMdbe6.png

naTqDnE.png

Witam Was, czytelników! Ja jestem Junnior Pressman @siema.  z Redakcji Prasowej Project News, a dziś przedstawię Wam klimatyczną nieruchomość gracza @ElCzefe. To, co zaraz zobaczycie, może niejednego z Was zaskoczyć! Serdecznie zapraszam do szczegółowego zapoznania się już z trzecim artykułem z serii: "Czym chata bogata tym gościom rada"!

Gzqqb1L.png

R: Redaktor  E: @ElCzefe

R: Cześć! Czy chciałbyś udzielić wywiadu dla Redakcji Project News na temat twojej posiadłości? Junior Pressman siema..
E: Z wielką chęcią! Co chcesz wiedzieć na jej temat?

R: Powiedz nam, proszę, gdzie znajduje się twoja nieruchomość?
E: Nieruchomość moja leży w Las Venturas, dzielnica Rockshore East, tuż przy autostradzie. 

R: Przyznam, sama okolica zapiera dech w piersiach... Co przekonało Pana, na wybór akurat tej posiadłości?
E: Posiadłość tę w ogóle znalazł mój brat, Lukej i to było przed założeniem organizacji, stwierdziliśmy, że będzie to idealna baza, ponieważ bardzo blisko mamy do stacji paliw, mechanika, autostrady i w ogóle stąd mamy bardzo szybki dostęp do ogromu miejscowości San Andreas, później na potrzeby założenia organizacji odkupiłem ją od niego.

R: W pełni Cię rozumiem, Baza sama w sobie znajduję się w centrum miasta, czy tym kierowałeś się podczas jej wyboru?
E: Oczywiście, że się tym kierowałem, tak jak wyżej wspomniałem mamy z niej dostęp do podstawowych potrzeb gracza ProjectRPG.

R: Jaki koszt wynosi za jedną dobę?
E: Koszt jednej doby wynosi 450$ więc jak za takie dogodności płynące z tej posiadłości to grosze.

R: Od jak dawna zamieszkujesz tę lokację?
E: Oj tutaj nie wiem dokładnie ile, ale będzie parę miesięcy.

R: Widzę, że należysz do organizacji "Gentlemen's Club" i posiadasz rangę "Boss". Czy ta baza należy do owej organizacji?
E: Tak, ta baza jest naszą organizacyjną bazą. Również znajdują się na niej nasze pojazdy organizacyjne.

R: Proszę Cię, opowiedz naszym czytelnikom nie co o twojej organizacji.
E: Nasza organizacja jak wcześniej wspomniałeś, nosi nazwę Gentlemen's Club w założeniu chcemy zbudować społeczność graczy zupełnie inaczej niż reszta organizacji, stąd też rekrutacja jest dwu etapowa, podanie plus rozmowa, oraz składki u nas są miesięczne, np. są to tylko dwa przykłady różnic. Staramy się bardziej wyjść dla członków, organizując różne konkursy czy wyzwania, budząc w członkach lwa rywalizacji.

R: Brzmi to naprawdę zachęcająco! Macie naprawdę ładne, szybkie pojazdy w organizacji. Mógłbyś wymienić te najlepsze?
E: Rezydenci naszej bazy to ludzie przykładający raczej uwagę to indywidualnych upodobań, niż do tego, żeby mieć najdroższe auto czy z najniższym ID, dlatego też na naszym parkingu znajdziemy auta typu: Sultan, Elegy, Jester, Rancher Long czy ZR-350.

R: Ile pojazdów jest baza w stanie pomieścić na raz?
E: Posiadłość standardowo posiada miejsca na 22 auta, jednak jak się autka trochę inaczej zaparkuje, to wchodzi dużo więcej, ile dokładnie nie wiem, aczkolwiek każdy członek znajdzie tam miejsce dla swojej ''pociechy''.

R: Jeśli można spytać, ile Wasza baza jest warta aktualnie?
E: Kompletnie nie mam pojęcia, ile ona jest warta. Ceny, jakie padają w propozycjach odkupu, oscylują od 30 tys. do nawet 150 tys.

R: Czy masz w najbliższych planach zmianę bazy organizacji na inną? Jeśli tak, to powiedz nam na jaką. 
E: Aktualnie nie mam w planach zmieniać tej bazy, zainwestowaliśmy w nią trochę pieniędzy to raz, a dwa jest ona dla nas w zupełności wystarczająca i ma wartość nie tylko materialną, ale i sentymentalną.

R: Macie dużo niespotykanych gości, z powodu "znajdźki" na Waszym terenie organizacyjnym?
E: Na ogół to my mamy gości często, ale nie z powodu znajdźki, ale z powodu bardziej kontroli tego do kiedy jest opłacona.

R: Wielkie dzięki za udzielenie wywiadu! Życzę powodzenia w dalszej działalności oraz w życiu organizacyjnym, aby wszystkie plany się spełniły!
E: Również życzę powodzenia w redakcji i przypominam, że rekrutacja do nas ciągle trwa! Miłego dnia!

k1AwIr0.png

PWZdCGC.gif

3ewEyJB.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu do końca, mam nadzieje, że się spodobał! Trzymajcie się!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Junnior Pressman @siema.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:  Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.