Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Nagłe zniknięcie pojazdy z serwera

wminzok

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym prosić o pomoc gdyż samochód marki Elegy (id 32403) nagle zniknął mi z parkingu lv na sweeperach. Supporter @J.o.K.e.R próbował mi pomóc ale nic nie da się z tym zrobić i chciałbym prosić Administrację o pomoc.
Sytuacja wyglądała następująco: Gdzieś ok. godziny 00:40 zobaczyłem ze mam zadanie dnia na sweeperach i tam się udałem. Zrobiłem je i zobaczyłem nagle ze mojego pojazdy nie ma na danym parkingu po czym od razu napisałem reporta i przyszedł Joker zeby mi pomóc. Opisałem mu całą sytuacje na czacie w grze po czym on powiedział ze dany pojazd nie istnieje a u mnie pod F5->pojazdy był ten oto pojazd z danym id jakiego na serwerze podobno niema. Udałem się wiec na discorda zeby wysłać Jokerowi dane ss'y z pod F5. Dostałem odpowiedz ze moze to być błąd serwera i pojazd moze znajodwac sie w Przecho lub na Parkingu Policyjnym. Udałem się tam ale Elegy niebyło ani tu ani tu oczywiście wszyskie ss'y wysłałem i Joker po dłuższych próbach zrobienia czegos z tym napisał mi że nic się nie da z tym zrobić aktualnie 
(WSZYSTKIE SS Z DANEJ SYTUACJI JAK I Z ROZMOWY MOGĘ WYSŁAĆ NA DISCORDZIE) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.