Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na NarY

wszechswiatek8

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 58354
Login: AdiSzef
Nick oskarżonego: @NarY
Powód skargi: Zostawienie zniszczenie pojazdu i nie zatankowanego na przecho i nie zapłacenie za szkody.
Data zdarzenia: 9 grudnia 2022
Dowody: https://imgur.com/a/a1jVbbWJeszcze silnik nie działa
Opis sytuacji: Co tu dużo mówić rozwalił auta organizacji i nie chce zapłacić. (pisze auta ponieważ zniszczył nie jedno https://projectrpg.pl/topic/63371-skarga-na-gracz-nary/)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [117] NarY: informuję o skardze.

pierwszy raz w zyciu bylem w organizacji i nie wiem jak to dziala myslalem ze mozna zostawiac auta w garazu a jezeli chodzi o sultana ktorego zostawilem to zostawilem i tpnolem sie na spawna bo nie dalo sie jezdzic autem bo byl zepsuty silnik i nie wiedzialem co zrobic wiec zostawilem samochod 

4 godziny temu, Tubas napisał:

@.Adi posiadasz dowody z naprawy oraz tankowania?

Naprawy niestety nie mam ale wiem że wyszło za naprawe 262$ lecz za tankowanie mam 

Pomyślnie zatankowano 30.5l LPG do pojazdu marki ZR-350 za 82.05$

[15:40]

Pomyślnie zatankowano 14.24l Pb95 do pojazdu marki ZR-350 za 68.94$

4 godziny temu, NarY napisał:

ja tankowałem auto i mam dowody
 318654979_709070724199978_554966118117847590_n.thumb.jpg.df4864b64085d8e9304d5cfaac9a23c4.jpg

pozatym tu chodzi o zrke a nie sultana kolegi 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.