Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Supporterem .Mariuszek.

xanny

Rekomendowane odpowiedzi

vknCTLk.png

naTqDnE.png

Witam wszystkich, z tej strony Pressman @xanny, dziś zapraszam Was na wywiad z Supportem @.Mariuszek., nie przedłużając, zapraszam na artykuł!

Gzqqb1L.png

X: @xanny | M: @.Mariuszek.

X: Uszanowanie Pressman xanny z Redakcji Project News, moim dzisiejszym gościem jest Support .Mariuszek.! Witam Cię serdecznie.
M: Witam, z tej strony Supporter oraz Captain I .Mariuszek. z San Andreas Police Departament

X: Więc na początku przedstaw się naszym czytelnikom.
M: Jestem osiemnastoletnim chłopakiem, który uczęszcza aktualnie do 4 klasy technikum na profil technik elektryk. Moimi zainteresowaniami jest piłka nożna, motoryzacja oraz muzyka. Najczęściej na moich słuchawkach uczęszcza Belmondziak, znakomite są jego nuty.

X: Rozumiem, a jaki utwór ci najbardziej wpadł w ucho od Belmondo?
M: Belmondo - Mordo jak tam zdrowie

X: W takim razie, przejdźmy do MTA, jak trafiłeś na ową platformę?
M: W MTA zacząłem grać dzięki mojemu koledze, który zachęcił mnie, abym pobrał i pograł razem z nim.

X: Dobrze, a czy początkowo od razu trafiłeś na PRPG, czy przed tym były jakieś inne?
M: Nie, na samym początku grałem na serwerze typu freeroam, następnie na chwile odwiedziłem upadły serwer Pylife, po czym zrobiłem sobie przerwę. W okresie pandemii spowodowanej covid'em zacząłem grać na konkurencyjnym serwerze. Na ProjectRPG przeniosłem się dzięki @MYSZONIO oraz @KoDzo, ponieważ zachęcili mnie do gry tutaj.

X: Rozumiem, teraz powiedz może czytelnikom, jaki staż masz na serwerze i jakie funkcje pełnisz.
M: Na serwerze zarejestrowałem się 1 grudnia 2020 roku, ale aktywnie gram od listopada 2021 roku, w tym czasie udało mi się uzbierać 950 godzin. Na serwerze jako support pomagam graczom rozwiązywać ich problemy, karać graczy, którzy łamią regulamin oraz umilać rozgrywkę za pomocą tworzeniem eventow. Podczas pełnienia służby we frakcji patroluje ulice San Andreas, dbam o porządek na drogach oraz likwiduje przestępców.

nSeESDI.gif

X: Co mógłbyś powiedzieć coś o służbie administracyjnej, czy dobrze się sprawujesz na tej roli i będziesz chciał osiągnąć coś więcej niż tylko support?
M: W administracji jestem od miesiąca i nadal się uczę, nie jest, to taka łatwa sprawa jak może się komuś wydawać. Wydaję mi się, że dobrze sprawuje się na randze. Chciałbym osiągnąć coś więcej niż support, ale to zależy od mojej aktywności, ponieważ nie wiem jaką ilością czasu będę dysponował za jakiś czas.

X: W takim razie życzę wytrwałości, w poprzedniej odpowiedzi wspominałeś coś o frakcji, wydaję mi się, że chodzi o SAPD. Dlaczego wybór padł na nią i czy zamierzasz ją kiedyś zmienić?
M: Podanie do SAPD napisałem, ponieważ mnie zaciekawiła, możliwość patrolowania, robienia pościgów oraz wykonywania akcji RP. Wydaję mi się, że frakcji nigdy nie zmienię, według mnie służba w innych frakcjach nie jest tak ciekawa, jak w SAPD, lecz wiadomo, nigdy nie mów nigdy.

X: No dobrze, z tego, co zauważyłem, to nie jesteś w żadnym biznesie ani organizacji. Masz jakieś na celu?
M: Do żadnego biznesu nie zamierzam dołączyć z powodu braku czasu, co do organizacji to sam nie wiem.

X: A co do twojego majątku serwerowego, ile wynosi na chwilę obecną?
M: 2 miliony powinien już liczyć.

X: To w takim razie masz może jakieś wyznaczone cele odnośnie do swojej rozgrywki na serwerze?
M: Żadnych celów sobie nie wyznaczam podczas rozgrywki, ale na pewno chciałbym zajść jak najwyżej we frakcji oraz administracji.

X: Dobrze, zbliżamy się do końca, więc możesz powiedzieć czy masz jakieś swoje życiowe motto?
M: Nie mam.

X: Okej w takim razie chciałbyś kogoś pozdrowić?
M: Oczywiście, pozdrawiam wszystkich członków administracji, całą frakcję San Andreas Police Department, Omerte oraz dwóch graczy, dzięki którym tutaj gram, czyli @MYSZONIO oraz @KoDzo
X: W takim razie przyłączam się do pozdrowień, dzięki śliczne za udzielenie wywiadu. Cześć!

OIHTTRW.gif

Na tym wywiad z Mariuszkiem się zakończył... A Wam dziękuję za przeczytanie go do końca oraz zachęcam do zostawienia po sobie komentarza. Do zobaczenia w następnych materiałach!

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Autor: Pressman @xanny
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta: Junior Pressman @siema.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.