Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Włamanie na konto

Grzesio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po dłuższym czasie chciałem powrócić na swoje stare konto do którego myślałem że zapomniałem hasła. Jednak wydaje mi się że doszło do włamania na moje stare konto o loginie Gregu. Próbowałem paru haseł bo nie wiedziałem jakie jest dokładnie, staram się mieć zawsze inne hasła do każdego serwera jak i kont na różnych serwisach. Aktualnie nie mogłem nawet znaleźć tego konta na forum. Prosiłbym bardzo o pomoc w odzyskaniu konta.
Na potwierdzenie mogę dać moje poprzednie seriale, z których korzystałem.
BF62D299FFC0BCE4CE736CD186ACF984 - konto założone na tym serialu
BF02F60E5488D6B65E1FF2F97B4F2382 - potem grałem trochę na tym serialu
Nie wiem czy to się na coś przyda, jednak miałem w posiadaniu przez pewien czas Faggio 63 id. Jeśli będzie jeszcze potrzeba to pewnie uda mi się znaleźć parę ss'ów z serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.