Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na PiXeLiX11

FiXioN

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15171
Login:FiXioN
Nick oskarżonego: PiXeLiX11
Powód skargi: oszustwo przy sprzedaży
Data zdarzenia: przed chwilą
Dowody:  Wszystko jest w logach 

Opis sytuacji:  Gracz ogłosił że sprzeda pojazd Sunrise 

[2022-12-07 18:48:06] [Output] : OG > (348) PiXeLiX11: sprzedam sunrise 1.7pb gleba fele apk. Transportowa wydech 36 do negocjacji v-max 155

pare razy pytałem jakie ma tune, pisał cały czas to samo. po zakupie okazało się że nie ma gwintowanego zawieszenia (gleba) gracz pisał mi jakieś głupoty na pm że to auto ma seryjnie obnizone zawieszenie, potem że robił je z kolegą w garażu, nie wiem jakiś smieszny gość. tak czy inaczej mnie oszukał, oczekuje od gracza gotówki na montaż gwintowanego zawieszenia. pojazd już spersonalizowałem pod siebie więc możliwości zwrotu nie ma i z resztą pojazd chce sobie zostawić. Tyle ode mnie 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

[2022-12-07 20:50:42] [Output] : >> [348] PiXeLiX11: informuje o skardze

człowieku napisalem ci że mozesz mi oddac auto ja ci hajs nie pasuje to twoj problem najlepsze jest takie wyjscie i nawet nie ma opcji ze zrobiles go pod siebie w 1 min po ktorych zaczales pisac i gwintowane zawieszenie to jest gwint a gleba to jest niskie zawieszenie mogles sie dopytac dokladniej 

dziekuje nie pozdrawiam 

Teraz, PiXeLiX11 napisał:

człowieku napisalem ci że mozesz mi oddac auto ja ci hajs nie pasuje to twoj problem najlepsze jest takie wyjscie 

dziekuje nie pozdrawiam 

Ja nie chce odmiany. Czekam na przelanie od ciebie gotówki na montaż gwintowanego zawieszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.