Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Mikołajkowe eventy na serwerze!

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

67Mb8TJ.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony  Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam eventy w tematyce Mikołajek oraz zimowych odbywających się w tym czasie.
Zapraszam do czytania!

VDgjwdI.png

Dokładnie szóstego grudnia administracja RCON oraz członkowie społeczności serwerowej postanowili zrobić dla nas kilka niespodzianek. Przedstawię Wam kilka z nich.

XGwBbve.png

W kalendarzu Adwentowym dokładnie tego dnia w naszym okienku widniały rogi renifera, które można zobaczyć na poniższym zdjęciu:
cyQN6hW.png

Został przygotowany event z lepienia bałwanków, polegający na ułożeniu trzech kul śnieżnych. Lepienie bałwanów jest dostępne od godziny dwudziestej, a kończy się trzynastego grudnia o godzinie 23:59. Za każdego ułożonego bałwanka dostajemy 200$, a możemy ich łącznie ułożyć 100. Dla pierwszych dziesięciu osób, które ułożyły, kule śniegu w bałwanka, jest przewidziana nagroda odznaki na forum. Statystyki naszych znajdziek można sprawdzić pod komendą /balwanki albo /mikolajki. Niżej możemy ujrzeć proces układania naszego bałwanka i jak wygląda po jego zlepieniu.
crpfOr6.gif

Jednym z eventów jakie, mógł nas zaskoczyć, był to event z biznesem ProjectFM. Od godziny osiemnastej mogliśmy uczestniczyć w G1, na którym audycje prowadził @zer0stresuu ze szybkimi paluszkami, za które pytanie poprawnie odpowiedzieliśmy i jak najszybciej dostawaliśmy 1000$, kilka pytań było o tematyce świąt Bożego Narodzenia, Mikołajków oraz biznesu i serwera, a oceniał pojazdy @SzalonyAleToSzef i TOP 3 osób, które wygrały to:
1. @Aiishan swoim Elegy 
2. @**Forma** swoim Rancherem Longiem
3. @palmalooo ze swoim Jesterem
Gratuluję wygranym!
Na samym końcu była prowadzona audycja niespodzianka przez @MasnyBratan.

ralTcXJ.gif

XGwBbve.png

Administracja RCON przygotowała dla pracowników frakcji oraz biznesów premię, które wynosiły 5,000$.

XGwBbve.png

Mikołajkowy konkurs z Marquee polegający na wybraniu nowych lokalizacji billboardów. Nagrody za najlepsze, lokalizację:

1 miejsce - 30,000$ + karta stałego klienta;
2 miejsce - 20,000$ + zniżka 30% na wybrany billboard;
3 miejsce - 10,000$ + uścisk dłoni prezesa.

Gzqqb1L.png

- Uczestnik eventów | RE - Redaktorka Project News @Livia

RE - Witam, z tej strony Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News. Czy byłaby możliwość przeprowadzenia z Panem wywiadu?
G - Witam, pewnie.

RE - Co sądzisz o evenecie z ProjectFM, brałeś w nim udział?
G - Oczywiście, że brałem. Moim zdaniem super event, nawet udało mi się kilka razy wygrać. Najbardziej podobało mi się G1.

RE - Jak przypadł Ci do gustu event z lepieniem bałwanków?
G - Super pomysł, mam ich aktualnie 76 i nadal szukam. Mega rozrywka, można je składać razem ze znajomymi.

RE - Należysz do jakieś frakcji lub biznesu i dostałeś premię?
G - Niestety nie należę, lecz myślę, że to fajny pomysł dla pracowników frakcji i biznesów.

RE - Odebrałeś rogi renifera z kalendarza adwentowego?
G - Tak, często je zakładam, gdy jest okazja.

RE - Brałeś lub zamierzasz brać udział w evencie biznesu Marquee o nowych lokalizacjach dla reklam?
G - Myślałem, nad tym długo zwiedzając miasta i ich dzielnice, mam już parę lokalizacji, lecz nie myślę, by je jeszcze upublicznić.

RE - Dziękuję za wywiad. Do zobaczenia!
G - Również dziękuję. Siemanko.

MfcHNDK.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Artykuł: 
Reporter @Livia

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:
 Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.