Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Fresh

.wojtini

Rekomendowane odpowiedzi

Login: dzaroo
Nick oskarżonego: Fresh
Powód skargi: Bezpodstawne odholowanie auta
Data zdarzenia: 13.12.2020
Dowody: https://imgur.com/a/pDTEEpM
Opis sytuacji: Więc tak, zawsze gdy kończę grę na serwerze parkuję auto na stacji na parkingu. Już kiedyś tak zaparkowałem i mi odholowali i potem musiałem płacić 500$ za nic. Więc postanowiłem, że teraz zrobię sobie ss, że prawidłowo parkuję auto na parkingu jak człowiek.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Fresh

Dnia 13.12.2020 o 22:49, dzaroo napisał:

Login: dzaroo
Nick oskarżonego: Fresh
Powód skargi: Bezpodstawne odholowanie auta
Data zdarzenia: 13.12.2020
Dowody: https://imgur.com/a/pDTEEpM
Opis sytuacji: Więc tak, zawsze gdy kończę grę na serwerze parkuję auto na stacji na parkingu. Już kiedyś tak zaparkowałem i mi odholowali i potem musiałem płacić 500$ za nic. Więc postanowiłem, że teraz zrobię sobie ss, że prawidłowo parkuję auto na parkingu jak człowiek.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Fresh

Pojazd jest źle zaparkowany ponieważ nie ma tam żadnych lini parkingowych,został prawidłowo odholowany.

2 godziny temu, Krychu napisał:

Pomimo iż tam nie ma linii parkingowych, to jednak pojazd nie blokuje w jakimś stopniu ruchu drogowego czy samego wjazdu do stacji benzynowej

@Fresh proszę o wpłacenie 1000$ na konto @dzaroo. Czas wpłaty to 24 godziny.

@Fresh Tak jak już powiedział Krychu pojazd nie przeszkadza tak na prawdę w niczym więc no.

A pracownik szuka po prostu atencji. Auto sobie stoi nikomu w niczym nie przeszkadza no ale cóż. I chyba z tego co pamiętam akurat z lewej strony są linie parkingowe a z prawej już nie. Ale nie jestem pewien. Co nie zmienia faktu, że nikomu w niczym nie przeszkadzało. Auto nie było porzucone i nikomu nie przeszkadzało więc według mnie tym policja się powinna zająć, no ale nie wiem jak to tutaj wygląda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.