Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza GrubasY

ZeRiX

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 39991
Login: gawel0012
Nick oskarżonego:  @GrubasY
Powód skargi: Oszustwo na silnik 
Data zdarzenia: 3.12.2022 18.07
Dowody: image.png.dc521c4902ee4cb6b6fa123669334bf1.png
Opis sytuacji: Napisał na og ze sprzeda Primo 1.5pb a jak kupiłem to sie okazało ze to jest disel VUID: 32560
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.2731d5ab2e84cb3a6750de90053b8698.png

obraz_2022-12-03_202830987.png

Mordo mi tynkarz coś tam mówił że się wymieni moim elegantek na primo 1.5pb nie jeździłem wcześniej primo

Noi to był mój błąd dotyczący końcówki ALE to i tak samą wartość 🙂

Noi miałeś prawo zajrzeć na forum oraz podczas transakcji jest napisany typ silnika 

4 minuty temu, GrubasY napisał:

Mordo, ja miałem binda na którym raz diesel raz pb i tylko strzałka operowałem XD 

Noi to był mój błąd dotyczący końcówki ALE to i tak samą wartość 🙂

Noi miałeś prawo zajrzeć na forum oraz podczas transakcji jest napisany typ silnika 

1 jak niby szczałkami 
2 no to po co piszesz skargę a po 2 disel jest zanizany u graczy 
3 napisałeś ze jest pb to po co mam to sprawdzac  chcesz to moge ci tego loga jeszcze raz wysłac 

6 minut temu, SAKURA_ napisał:

1 jak niby szczałkami 
3 napisałeś ze jest pb to po co mam to sprawdzac  chcesz to moge ci tego loga jeszcze raz wysłac 

1. Consola strzałka ostatnie zapisane 

2. Nie wiedziałaen że to diesel skoro gracz mi pisał pb

3.. 2x do podpunktu 2

8 minut temu, SAKURA_ napisał:

1 jak niby szczałkami 

Jak zawsze możemy się wymienić nie ma problemu 

Aa dlaczego piszę skargę ? Obiecana oferta zamienia w: e siema jednak to diesel nie dostaniesz resztę hajsu 

Witam, na podstawie waszej konwersacji widać, iż gracz zgłosił chęć zakupu pojazdu Primo po ogłoszeniu przez oskarżonego na czacie ogłoszeń treści: "Sell Primo 1.5pb". Jasno tutaj widać określenie iż pojazd ma pojemność silnika wynoszącą 1.5 litra, oraz że jest to pojazd o silniku benzynowym. Osoba sprzedająca pojazd, powinna się upewnić jaką pojemność silnika posiada sprzedawany pojazd oraz dokładny jego rodzaj. W związku z posiadaniem gotówki o wartości pojazdu sprzedanego przez oskarżonego, oraz samego pojazdu u oskarżającego, proponuje wykonanie odmiany. 

20 minut temu, Klocek napisał:

Witam, na podstawie waszej konwersacji widać, iż gracz zgłosił chęć zakupu pojazdu Primo po ogłoszeniu przez oskarżonego na czacie ogłoszeń treści: "Sell Primo 1.5pb". Jasno tutaj widać określenie iż pojazd ma pojemność silnika wynoszącą 1.5 litra, oraz że jest to pojazd o silniku benzynowym. Osoba sprzedająca pojazd, powinna się upewnić jaką pojemność silnika posiada sprzedawany pojazd oraz dokładny jego rodzaj. W związku z posiadaniem gotówki o wartości pojazdu sprzedanego przez oskarżonego, oraz samego pojazdu u oskarżającego, proponuje wykonanie odmiany. 

Proponuję zostawic tak jak jest, doliczki nie chce. A to że on powiedział ze nie doplaci gdyz to diesel to niech tak bedzie 

21 minut temu, Klocek napisał:

Bo to primo jest 1.5 ale nie wiedzialem ze diesel d

SAKURA_Wczoraj o 18:07

ty nie wiem czy wiesz ale za to ze on jest w dislu a gadałes ze pb to nie dopłacam tego 4 k

Odmiana będzie najlepszym rozwiązaniem dla obu stron. Czas na wykonanie odmiany wyznaczam do 07.12.2022 r do godziny 23:59. Dla przypomninia pojazd został sprzedany za kwote 20.000$. Jeśli odmiana nie dojdzie do skutku obie strony zostaną ukarane.

12 godzin temu, Klocek napisał:

Odmiana będzie najlepszym rozwiązaniem dla obu stron. Czas na wykonanie odmiany wyznaczam do 07.12.2022 r do godziny 23:59. Dla przypomninia pojazd został sprzedany za kwote 20.000$. Jeśli odmiana nie dojdzie do skutku obie strony zostaną ukarane.

Gracz chce zatrzymać sobie primo 

Godzinę temu, SAKURA_ napisał:

ja pisałem do ciebie ze chce odmianę a ty ze mogę se go zostawić 

i co ty gadasz za farmazony ze chce go zostawić 🙂

No jeżeli tak się zgodziłeś to tak wywnioskowało xD

I proponuję ci, aby się pogodzić i poddać się bez walki.

W dniu 4.12.2022 o 18:39, Klocek napisał:

Witam, chciałbym zgłosić jedna rzecz. Czekałem na gracza 2dni od godziny 11 do 15. Dziś z wyjątkiem jeszcze zagrałem 18-19. Noi po co do ciebie pisze? Gracz nigdy nie jest aktywny na serwerze. Na discordzie jest ale nie odpisuje. I to teraz przez to ja mam ponieść konsekwencje? Napisałem na dc o 18 sprawdzałem na serwerze wpisując jego nick ciągle zerkałem na dc a tu nic. Pisze dlatego że już jestem poza domem. Nie mam dostępu do kompa. No i trochę mi żak że za to zostanę ukarany. GDY CZEKAŁEM KILKA GODZIN!!!

Minął wyznaczony termin na wykonanie odmiany, dlaczego do niej nie doszło? Ja czekać wiecznośc nie będę, jest wiele możliwości komunikacji abyście się dogadali w dogodnym dla obu stron terminie. Jeśli tego nie zrobicie, ARCON wykona za was tą odmiane. Ale czas jej wykonania może być dłuższy niż jeśli to zrobicie sami.

12 godzin temu, Klocek napisał:

Minął wyznaczony termin na wykonanie odmiany, dlaczego do niej nie doszło? Ja czekać wiecznośc nie będę, jest wiele możliwości komunikacji abyście się dogadali w dogodnym dla obu stron terminie. Jeśli tego nie zrobicie, ARCON wykona za was tą odmiane. Ale czas jej wykonania może być dłuższy niż jeśli to zrobicie sami.

To daj czas do niedzieli / moze gracz sie obudzi 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.