Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z TheKrzychu13

Keicam.

Rekomendowane odpowiedzi

etDfW6U.png

naTqDnE.png

Witajcie moi drodzy. Z tej strony Junior Pressman @pawelek345z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przeprowadzę wywiad z graczem @TheKrzychu13, jak wygląda jego codzienne życie, jak i granie na serwerze. Nie przedłużając, zapraszam do lektury.

Gzqqb1L.png

R: @pawelek345  T: @TheKrzychu13

R: Witaj, jestem Junior Pressman pawelek345 z Redakcji Prasowej Project News. Czy mogę zadać ci parę pytań?
T: Witaj, oczywiście z chęcią na nie odpowiem.

R: A więc od kiedy grasz na tym serwerze?
T: Na serwerze gram od stycznia tego roku.

R: Rozumiem, ile masz godzin na serwerze oraz ile masz reputacji?
T: Godzin mam 337 mogło by być więcej, ale czas nie pozwala momentami, a reputacji mam 2382.

R: A ile zbierałeś na swój domek oraz twoją kolekcję samochodów?
T: Na ową kolekcję samochodów zbierałem od samego początku mojej rozgrywki poprzez handel samochodami oraz zwykłą pracę.

R: Czy należysz do frakcji lub biznesu?
T: Do frakcji ani biznesu nie należę niestety, bo również czas nie pozwala na to.

R: A czy należysz do jakiejś organizacji?
T: Tak należę do organizacji TheAlways i gorąco ją polecam.

R: Planowałeś zmianę tej organizacji?
T: Po głowie coś mi chodziło, ponieważ dostawałem różne propozycje od znajomych, ale póki co zostaję tu w tej organizacji.

R: Jeszcze zapytam, ile masz lat, jak masz na imię i skąd pochodzisz?
T: Mam na imię Krzysiek, mam 16 lat i pochodzę z województwa świętokrzyskiego.

R: A czym na co dzień się zajmujesz?
T: Spędzam czas w szkole, po zakończeniu jej przeważnie siadam do lekcji, a potem idę pomagać rodzicom na gospodarstwie.

R:  A jak duże jest to gospodarstwo?
T: Nie jest one zabójczo duże, ale jest własne.

R: Dobrze Krzyśku to już powoli koniec naszego spotkania, chcesz kogoś pozdrowić?
T: Tak pozdrawiam całe Project News, organizację TheAlways oraz paru znajomych: bigosiq, FuziPL, umefor i Jakubexx. Trzymajcie się chłopaki oraz ty Pawełku.

R: Miłego dnia i wyczekuj wywiadu.  

XGwBbve.png

Dziękuję serdecznie za przeczytanie tego oto wywiadu. TheKrzychu13 mimo braku czasu znalazł troszeczkę i udzielił mi wywiadu, życzę mu zdrowia i bardzo dziękuję za udzielenie wywiadu.

nagowek_swieta.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
 Autor: Junior Pressman @pawelek345
Grafik: Senior Graphic Designer @Aiishan
Korekta: Empl. Menager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.