Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane [S] Pierwsze na serwerze DeLuxo - ID 820.

Namik209

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Namik209
VUID: 820
Model pojazdu: DeLuxo
Silnik pojazdu: 3.6dm2
Przebieg pojazdu: 26050km
Dodatki: 

image.thumb.png.72caba216f3c01edf2ba42a25da19bf5.png
Kwota sprzedaży: 10kk (Oferty)
Możliwość negocjacji: -
Sposób kontaktu: Forum, serwer lub Discord: Namik209#7651
Dodatkowe informacje: Wystawiam to raz, może ktoś będzie zainteresowany. Ogólnie straciłem 340 dni logowania, więc na serwerze mnie nie będzie, a to oznacza, że prawdopodobnie następnego ogłoszenia tego auta już nie będzie, a jak będzie to na pewno nie za szybko. Jeśli nikt nic ciekawego nie da, chociaż jedno auto 1ns nie będzie do kupna od gracza.  Mam 300k na dopłatę, jeśli ktoś ma jakiś pomysł na wymianę. 

Zdjęcie pojazdu: Dam linka do imgura, bo tam kilka zdjęć jakichś tam dałem. ==> https://imgur.com/a/zmZNO6C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.