Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na pracownika SARA

Tony*

Rekomendowane odpowiedzi

Temat: Skarga na pracownika SARA o nicku Guliwer

Twój nick: Pro_Gaming

Nick pracownika SARA: Guliwer

Data i miejsce zdarzenia: 01.12.2022 15:53 spawn sf

Powód napisania skargi: Niesłuszne zabranie auta na Parking Policyjny

Opis sytuacji: Auto zostało zabrane na parking policyjny NIESŁUSZNIE, bo było prawidłowo zaparkowane, oraz miało zgaszony silnik zaciągnięty ręczny, każde auto tam tak stoi, domagam się zwrotu kosztów wyciągnięcia auta na pp

Dowody: Dowody na wystawienie przez pracownika auta na pp, są w załączniku, tak samo ss z powiadomieniem go o skardze

obraz_2022-12-01_164922652.png.56ec8277e855e3493d0084ae858460a5.png

obraz_2022-12-01_164804007.png.a522fb26f3d5613b3a778f492a874be4.png

Uszanowanie, Młodszy Operator Guliwer S.A. Road Assistance

Dnia 01 Grudnia 2022 o godzinie 15:40 przyjechałem na inspekcję pojazdów, gdyż otrzymałem zgłoszenie iż pojazdy stoją na parkingu powyżej 24 godzin. Po przeprowadzonej inspekcji i przewiezieniu pojazdów do przechowalni wróciłem na miejsce zgłoszeniu w celu sprawdzenia pozostałych pojazdów. Na pierwszy rzut oka zauważyłem iż pojazd Clover był zaparkowany w sposób niewłaściwy więc został skierowany do odholowania na parking policyjny. Pojazd ten był zaparkowany pomiędzy pojazdami stojąc na linii oddzielającej miejsca parkingowe.

Zgodnie z Kodeksem Ruchu Drogowego:

§4.2 Kierujący ma prawo jedynie do parkowania w wyznaczonych do tego miejscach, bądź w stylu amerykańskim/polskim do 30 minut. W innych przypadkach może on zostać zabrany na parking policyjny zgodnie z Taryfikator SA Road Assistance.

Parkowanie pomiędzy pojazdami centralnie na linii parkingowej nie jest miejscem parkingowym.

Spoiler

dZp3UST.png

Decyzję rozstrzygnięcia skargi kieruję do zarządu frakcji, który zdecyduje o zaistniałej sytuacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.