Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na : PolisheQ

SxDemon

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SxDemon
Nick oskarżonego: PolisheQ
Powód skargi: Dał mi prawko bez warna
Data zdarzenia: 30.11.2022
Dowody: image.png.2eca01b973921711ff8c51f4d6a971c0.pngimage.png.e2a39a03f7ddb38a012aa69df6d3ebe4.png
Opis sytuacji: ogólnie wygłądało to tak moja siostra przypadkowo wjechała w kogoś i niewiedziała o co chodzi i dlatego mu troszeczke hamsko mu odpisała a ja nie wiedziałem o co chodzi a ogładam mecz a nagle tu prawko pytam siostry co zrobiła opowiedziała mi co sie stało i sie spytałem  czy dostała warna powiedziała że nie wiec wiedziałem juz o co chodzi dostałem prawko bez warna a według mnie warn musi być wiec troche słabo ze strony PolisheQ i przepraszam za zachowanie mojej siostry

Witam z tej strony Supporter PolisheQ

Zacznę od tego że nie mam obowiązku dawać ci warna przed nadaniem kary. Dostałem nagranie od pewnego gracza, nie będę podawał nicku bo nie ma to kompletnie sensu. Co do samego wytłumaczenia nie jest to apelacja od kary tylko skarga na administrację wiec nie mam co się wypowiadać tyle odemnię czekam na odp. administracji rcon.

Oczywiścię jak będzię to potrzebne, nagranie zostanie odrazu wysłane do adm. rcon lecz obecnie nie widzę takiej potrzeby. Dziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.