Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Temat wątku: Skarga na Chvdy09

Rutabag

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 13016
Login: Rutabag
Nick oskarżonego: Chvdy09
Powód skargi: Zabranie prawa jazdy za 0rp w momencie w którym to on zrobił pościg 0rp.
Data zdarzenia: 29.11.2022 ok. 23
Dowody:  miałem nagranie ale niestety OBS zapisał je w formacie którego nie potrafi otworzyć mój komputer 😕 ale mam świadka "Rutkowskiii" widział streama na discordzie pościgu + myślę że skoro pan Chvdy09 jest taki wygadany to powinien przyznać że tak było.
Opis sytuacji: Najpierw kolega zabrał mi prawo jazdy na 2 dni za wskok na lotnisko sf. Po napisaniu apelacji od kary z wyrażeniem skruchy i niewiedzy o tym że nie można tak robić beż żadnej gadki od razu odrzucił apelację. Dziś zrobiliśmy pościg (ja jechałem sandkingiem z hydrauliką na podwyższonym zawieszeniu) a Chvdy09 Fordem Victorią (edycja policyjna). Stwierdziłem że skoro jadę pojazdem terenowym dodatkowo na podwyższonym jeszcze bardziej zawieszeniu to wjadę w ostrzejszy teren i tak zrobiłem. Po czym widzę Forda Victorię a w niej "Chvdy09" za mną w górach... po pościgu zabrał mi prawko za 0rp pościg bo: "wjechałem w teren", a tak jak mówię ja jechałem sandkingiem z podwyższonym zawieszeniem a on fordem crown victorią. Także kto tu zrobił 0rp ten zrobił 0rp.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.d8b2f23968cd67c8da914dfcccaf7df2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.