Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na chvdy09

Ksiazulo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: WIelkim 
Nick oskarżonego: Chvdy09
Powód skargi: Brak szacunku do graczy oraz  dodawanie  czynów do kar 
Data zdarzenia: 28.11.2022 godz 23;20  23;40 
Dowody: Niestety nie nagrywam gry ale zacznę od  soboty kiedy kara minie lub po wcześniejszym przyjęciu apelacij na razie nie uczęszczam  w rozgrywce . Ale mam gracza który był przy całej sytuacij i może to potwierdzić 
Opis sytuacji: Dnia 28.11 wieczorem razem z kolego  wpadliśmy na pomysł zwieść auta na domek misja zakończyła się sukcesem postanowiliśmy polatać a że piotrek to wariat to zaczął trochę odwalać ale z nim to norma po czym dostał prawko na 14dni od Chvdy09 więc poszedłem do przecho po jedyne auto które było jego i było w przecho bo je wytepał wraz z nadaniem kary . Pojechałem po piotrka a że  sandking jest na pft to zacząłem się nim bawić auto ma nieziemski handling i bardzo łatwo go podbić nawet jadąc 170km /h można wyskoczyć byle gdzie i byle z czego co prawda skoczyłem raz z góry obok przecho lv do respa    po czym zrobiłem nawrót i pojechałem w stronę mecha naprawić auto wybiło mnie przy prawku i zleciałem na tory  po czym nagle dostaje  karę na 4 dni  za taran i skakanie  więc mam pytanie gdzie był taran mocno oburzył mnie powód kary więc spytałem się kiedy kogoś staranowałem na co suport mi odpowiedział nic dosłownie nic tylko się zaśmiał  powiedziałem że chce zobaczyć nagranie które z tego co wiem powinien posiadać skoro wykonałem jakiś taran  odpowiedział że nic nie musi i zaczął znów się śmiać  powiedziałem że zobaczymy się na forum odpowiedział mi jeszce większym śmiechem  ta osoba ma dopiero 17 lat i jak widać nie ma szacunku do osób jak i młodszych jak i starszych pokazując wczorajszą sytuacją mógł bym być jego starszym bratem który by go szybko ukrócił jak by takie zachowanie miało miejsce w rzeczywistości . Ja zostałem dobrze wychowany i nigdy nie śmiałem się z nikogo ani nikomu nie dokuczałem co prawda posiadam 2 kary na serwerze ale dostałem je jak byłem w jego wieku i nabrałem  dużego doświadczenia przez ten czas wiem że lepiej trzymać język  w buzi niż  mówić do kogoś co się o nim myśli na polskiej scenie mta to zazwyczaj źle się kończy .  Zostałem wyśmiany przez suport i  została na mnie nałożona kara  która nie miała żadnej podstawy 

Cześć!
Zacznę od tego:

1 godzinę temu, Wielkim napisał:

postanowiliśmy polatać a że piotrek to wariat to zaczął trochę odwalać ale z nim to norma po czym dostał prawko na 14dni od Chvdy09 więc poszedłem do przecho po jedyne auto które było jego i było w przecho bo je wytepał wraz z nadaniem kary .

Racja nadałem piterkowi zakaz prowadzenia pojazdów, bo tak jak wspomniałeś: "to wariat", lecz dostał na 7dni nie na 14.

1 godzinę temu, Wielkim napisał:

Pojechałem po piotrka a że  sandking jest na pft to zacząłem się nim bawić auto ma nieziemski handling i bardzo łatwo go podbić nawet jadąc 170km /h można wyskoczyć byle gdzie i byle z czego co prawda skoczyłem raz z góry obok przecho lv do respa    po czym zrobiłem nawrót i pojechałem w stronę mecha naprawić auto wybiło mnie przy prawku i zleciałem na tory  po czym nagle dostaje  karę na 4 dni  za taran i skakanie  więc mam pytanie gdzie był taran mocno oburzył mnie powód kary więc spytałem się kiedy kogoś staranowałem na co suport mi odpowiedział nic dosłownie nic tylko się zaśmiał  powiedziałem że chce zobaczyć nagranie które z tego co wiem powinien posiadać skoro wykonałem jakiś taran  odpowiedział że nic nie musi i zaczął znów się śmiać  powiedziałem że zobaczymy się na forum odpowiedział mi jeszce większym śmiechem  ta osoba ma dopiero 17 lat i jak widać nie ma szacunku do osób jak i młodszych jak i starszych pokazując wczorajszą sytuacją mógł bym być jego starszym bratem który by go szybko ukrócił jak by takie zachowanie miało miejsce w rzeczywistości . Ja zostałem dobrze wychowany i nigdy nie śmiałem się z nikogo ani nikomu nie dokuczałem co prawda posiadam 2 kary na serwerze ale dostałem je jak byłem w jego wieku i nabrałem  dużego doświadczenia przez ten czas wiem że lepiej trzymać język  w buzi niż  mówić do kogoś co się o nim myśli na polskiej scenie mta to zazwyczaj źle się kończy .  Zostałem wyśmiany przez suport i  została na mnie nałożona kara  która nie miała żadnej podstawy 

I tu odpowiem na wszystko, owszem zgodzę się, że można bardzo łatwo go podbić, ale chyba o to właśnie wam chodziło tamtego dnia, gdyż wyskakiwałeś vmax'em w stronę spawnu oraz mechanika i wykonywałeś to kilkukrotnie. Stanowiłeś bardzo duże zagrożenie, a jeśli chodzi o taran wjechałeś celowo od boku w auto, wyprzedzając je. Nie przypominam sobie, abym się śmiał. Może napisałem zwykłe "xd", na twoje zbędne odpowiedzi co do prawka. Podtrzymuje nadal słowo, że nie muszę pokazywać graczom żadnych dowodów, nigdzie się nie śmiałem, a na: "zobaczymy na forum", również się nie zaśmiałem tylko życzyłem zupełne poważne powodzenia. Na komentarze kierunku mojej osoby nie będę się wypowiadał, jest to poza tematem. 

Tyle ode mnie,
Cześć!

2 godziny temu, Chvdy09 napisał:

Cześć!
Zacznę od tego:

Racja nadałem piterkowi zakaz prowadzenia pojazdów, bo tak jak wspomniałeś: "to wariat", lecz dostał na 7dni nie na 14.

I tu odpowiem na wszystko, owszem zgodzę się, że można bardzo łatwo go podbić, ale chyba o to właśnie wam chodziło tamtego dnia, gdyż wyskakiwałeś vmax'em w stronę spawnu oraz mechanika i wykonywałeś to kilkukrotnie. Stanowiłeś bardzo duże zagrożenie, a jeśli chodzi o taran wjechałeś celowo od boku w auto, wyprzedzając je. Nie przypominam sobie, abym się śmiał. Może napisałem zwykłe "xd", na twoje zbędne odpowiedzi co do prawka. Podtrzymuje nadal słowo, że nie muszę pokazywać graczom żadnych dowodów, nigdzie się nie śmiałem, a na: "zobaczymy na forum", również się nie zaśmiałem tylko życzyłem zupełne poważne powodzenia. Na komentarze kierunku mojej osoby nie będę się wypowiadał, jest to poza tematem. 

Tyle ode mnie,
Cześć!

Skarga dotyczy twojego zachowania i opisania  mojej perspektywy w tym czasie   przytaczając twoje słowa [a jeśli chodzi o taran wjechałeś celowo od boku w auto]  nie było u mnie takiego zdarzenia więc dalej pod trzymuję narzucanie bez powodu  dodatkowych wykroczeń i  bardzo długiej kary jak na 1 prawko  gdzie Piotrek dostał ich w dużo więcej a ma kare o 2 dni więcej jak to działa bo ja już sam nie rozumiem ktoś kto notorycznie odwala dostaje  praktycznie tyle samo co osoba która 1 raz dostała prawko plus dorzuciłeś swoje  niewiadome powody   okej skakanie  tak jak napisałem umyślnie skoczyłem  raz gdybyś uważnie obserwował i  cały czas był na spec widział byś że  oprócz jednego incydentu robiłem to nie umyślnie ale niech ci będzie bo suport ma zawszę racije co do zachowania poczułem się  obrażony gdyż  po zadaniu pytania dostałem odpowiedz w stylu hahah  a jak powiedziałem że się spotkamy na forum to życzyłeś powodzenia ale w sposób cytując słowa [ no to powodzenia hahahah] . Wiec osoba która  jest zwykłym graczem jak ma się czuć bo jak widzę po zachowaniu wczoraj czujesz się mega bez karnie  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.