Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wjazd na garaż - Bebek

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

8B77rBt.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News. To artykuł serii "wjazd na garaż", a dzisiejszym gościem będzie Bebek, zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_ G: Gość wywiadu - @Bebek

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News
G:
Witam.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat Pana/Pani garażu i jego zawartości?
G:
Pewnie.

R: Jakie masz auta w swojej kolekcji?
G:
Perenniale, Waltony, Buffalki, Infernuski, Cheetachy i inne takie pierdoły.

R: Jakie auto wspominasz najlepiej ze wszystkich, jakie miałeś, a jakie najgorzej i dlaczego?
G:
Pierwszy mój pojazd to był Prennenial ID 3, pamiętam, że w powstanie serwera, chwilę później miałem go jako 1 właściciel, graliśmy małą paczką;
ja, kocur, damian i michałek, a najgorszy pojazd to nie wiem, nie kojarzę, żebym na jakiś pojazd narzekał.

R: Jakie było twoje pierwsze auto?
G:
Perennial ID 3 wspaniała biala strzała od Cygana 

R: Ile jest wart twój "garaż"?
G:
Na wycenie pojazdów się nie znam, bo nie chcę mi się myśleć nad wartościami tak zbyt, ale powiedzmy, że ponad 10 milinów. 

R: Jaki był twój największy projekt pojazdu?
G:
Największy projekt pojazdu jest nadal w toku, jest to Yosemite ID 17, pierwszt  na serwerze i te same ID co mój UID, co też się sprowadza do 1 właściciela.

R: Skąd pomysł na taki projekt?
G:
Na projekt ten wpadłem dzięki administracji i wspaniałym dodatkom dla nas graczy.

R: Szybki strzał, ile na oko miałeś pojazdów, podczas całej swojej rozgrywki na serwerze?
G:
Około 30 pojazdów. Nadal około tej liczby się to trzyma i tylko wzrasta.

R: Powiedz mi, co by się znalazło w twoim wymarzonym garażu?
G:
W garażu brakuje mi jeszcze Patriota i Ranchera FBI, no i Sultanka, ale ciężko go dorwać w salonie.

R: Ile twoje najszybsze auto robi czasu na wyścigu np. na opuszczonym lotnisku?
G:
Infek Pandem robi 6.9 sek., jeżeli dobrze wyruszę.

R: Ile najwięcej zarobiłeś na jednym aucie?
G:
Najwięcej na 1 pojeździe zarobiłem, na tamten czas to było około 6 milionów.

R: Czy twoim zdaniem inwestowanie w auta na id to dobra rzecz?
G:
Jeżeli ktoś chcę mieć kolekcję aut na ID i go stać, to jak najbardziej, chociaż dla mnie to zbędna rzecz i najlepiej sobie wyrobić parę pojazdów porządnych,
którymi będzie się śmigać na co dzień.

R: Czy jest jakieś auto, którego nie ma na serwerze, a chciałbyś, żeby było dodane?
G:
Nie wiem, chyba czołgu mi tylko brakuje, gdzie administracja może zrespić, a tak to chyba nie patrzę za żadnym takim pojazdem.

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia!
G:
Nawzajem.

3z8V0Vu.gif

BdaExXY.gif

XGwBbve.png

Imponująca kolekcja, chyba nikt nie ma takiej dużej kolekcji na id jak Bebek. Mam nadzieję, że wywiad się spodobał i życzę miłego dnia, adios!

8eybfgF.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki: @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.