Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Droga do sukcesu - Tubas

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

U9kQouF.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_. W tej serii wywiadów pokaże początki graczy i to, co osiągnęli. Dzisiejszym gościem będzie Tubas. Zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_ G: Gość wywiadu - @Tubas

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
G:
 Witam.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat twoich początków i grze na tym serwerze?
G:
 Mogę odpowiedzieć na parę pytań.

R: Od kiedy grasz na ProjectRPG i ile teraz masz godzin spędzonych na serwerze?
G:
 Gram na serwerze od 13 listopada 2022 roku, aktualnie posiadam 3675 przegranych godzin na serwerze.

R: Co cię skłoniło do gry na tym serwerze, dlaczego nie inne serwery?
G:
 Grając na wielu serwerach na polskiej scenie MTA, nie potrafiłem przesiedzieć na żadnym dłużej niż kilkaset godzin, najzwyczajniej rozgrywka była nudząca z czasem. Przyjście na Project'a zmieniło moją rozgrywkę w bardzo dużym stopniu. Po znalezieniu tego serwera i zaczęciu rozgrywki zaczęło mi się bardzo podobać, przez co mogłem przez dłuższy czas cieszyć się samą rozgrywką, przy okazji poznając nowe rozwiązania, jakie oferował serwer.

R: Jaki czas najlepiej wspominasz ze swojej rozgrywki, a jaki najgorzej?
G:
 Oczywiście początki były tym najlepszym czasem, wspólne granie ze znajomymi, poznawanie serwera, jak i graczy, którzy wtedy grali, naprawdę bardzo fajne chwile. Najgorszy czas... hmm, nie wiem, czy mogę to nazwać najgorszym czasem, lecz przypominają mi się wakacje 2021r., gdzie na serwerze był bardzo duży spadek graczy, co de motywowało do dalszej rozgrywki, to były chyba "najgorsze chwile".

R: Jak wyglądała twoja droga do tego, kim teraz jesteś?
G:
 Nie była to ciekawa droga, przynajmniej tak bym tego nie nazwał. Zaczynało się od najprostszego, czyli zarabiania. Potem nadarzyła się okazja, żeby napisać rekrutację do frakcji SATC, po dłuższej chwili namysłu napisałem podanie i oczekiwałem na wyniki. Po dostaniu się oraz zdaniu egzaminu większość czasu na serwerze spędzałem na służbie, wbijając minuty, co wiązało się z ciągłym zwiększaniem majątku. Awansując coraz wyżej, dołączyłem do zarządu wcześniej już wymienionej frakcji, stając się bardziej znaną oraz rozpoznawalną osobą na serwerze wśród graczy. Grając na serwerze blisko rok, przyszła okazja, aby napisać podanie do administracji serwera na rangę supportera. Pisząc bardzo dokładne i przemyślane podanie dostałem szansę, żeby się wykazać jako członek administracji, co wiązało się z kolejnymi obowiązkami. W trakcie przygody na serwerze wykonując swoje obowiązki i powierzone mi zadania dostawałem awanse w zarządzie, które po ponad rocznej służbie przyniosły efekt, którego się nie spodziewałem, zostałem liderem frakcji. W styczniu 2022r. zostałem ponownie doceniony w formie awansu na moderatora, było to bardzo fajne uczucie, mogąc zobaczyć napis nad nickiem w kolorze zielonym. W pewnym momencie przyszedł czas na zmiany, czyli odejście z frakcji po ponad półtorarocznej służbie oraz dołączenie do innej mojej aktualnej frakcji, w której jest bardzo przyjemnie. W lipcu zostałem awansowany na administratora, to był moment, w którym wiedziałem, że robiłem dobrą robotę, a ten awans to potwierdził. I doszliśmy po krótkim przedstawieniu historii do teraźniejszości, czyli funkcji administratora na serwerze oraz członka frakcji SAPD.

R: Jaki był twój największy sukces na serwerze?
G:
 Wydaje mi się, że sukcesem faktycznie było dołączenie do administracji, wtedy zaczęła się faktyczna przygoda z tym, jak wygląda wszystko "od zaplecza".

R: Czy miałeś kiedyś chęci odejść z ProjectRPG?
G:
 Chęci do odejścia nie było, lecz do dłuższej przerwy już tak. Każdy czasami tego potrzebuje.

R: Co chciałbyś osiągnąć na tym serwerze, czy już jesteś spełniony?
G:
 To, co aktualnie posiadam, jest całkowicie wystarczające, zarabiam, przy okazji kupując nowe pojazdy, nic więcej mi nie potrzeba.

R: Dodałbyś coś na serwer albo zmienił?
G:
 Oczywiście najlepsze co można dodać na serwer to nowa praca, lecz każdy wie, że to nie takie proste. Wystarcza mi to, co jest teraz, dodawanie nowości powoduje zadowolenie, że serwer się rozwija.

R: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
G:
 Pozdrowienia ślę dla organizacji Fama Et Gloria, mojego byłego zastępcy @Banan99 oraz dla @WhiteTiger*nt, super samd'a.

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia.
G:
 Dziękuję za możliwość udzielenia odpowiedzi na pytania.

D3le85O.gif

3KseflM.gif

XGwBbve.png

Mnie zaciekawiła historia Tubasa, a Was? Zapraszam Was do kolejnych artykułów i wywiadów z mojej strony, adios!

8eybfgF.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki: @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.