Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Droga do sukcesu - Kamdro

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

Z48qdy1.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_.
W tej serii wywiadów pokaże początki graczy i to, co osiągnęli. Dzisiejszym gościem będzie Kamdro. Zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_ G: Gość wywiadu - @Kamdro

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
G:
Cześć, z tej strony Moderator Kamdro.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat twoich początków i grze na tym serwerze?
G:
Tak oczywiście, chętnie odpowiem na parę pytań.

R: Od kiedy grasz na ProjectRPG i ile teraz masz godzin spędzonych na serwerze?
G:
Konto na ProjectRPG mam od 20.10.2020r., lecz regularnie gram dopiero od listopada 2021r. Aktualnie posiadam przegranych 2316 godzin.

R: Co cię skłoniło do gry na tym serwerze, dlaczego nie inne serwery?
G:
Pierwszym pretekstem było polecenie mi tego serwera przez byłego administratora @mirek_mefedron, którego serdecznie pozdrawiam. Drugim powodem była wspólna gra z moimi znajomymi. Spodobała nam się rozgrywka, jak i sam klimat panujący na serwerze, dlatego też postanowiliśmy zostać.

R: Jaki czas najlepiej wspominasz ze swojej rozgrywki, a jaki najgorzej?
G:
Najlepiej wspominam początki tj. od listopada 2021r. do marca-kwietnia 2022r., kiedy jeszcze chciało się grać z pełnym zapałem na serwerze, teraz już niestety to się we mnie wypaliło.

R: Jak wyglądała twoja droga do tego, kim teraz jesteś?
G:
Moja droga była bardzo długa i czasami wyczerpująca, potrafiłem dziennie spędzić po 15godzin na serwerze (poważnie), później to się zmieniło, z czego się cieszę, ponieważ zacząłem się skupiać na sobie.

R: Jaki był twój największy sukces na serwerze?
G:
Jednym z największych sukcesów to na pewno tuner mechaniczny w Blueberry, dzięki niemu poznałem masę wspaniałych osób. Gracze zaczęli mnie rozpoznawać, piąłem się ciągle wyżej i wyżej, aż jestem tu, gdzie jestem.

R: Czy miałeś kiedyś chęci odejść z ProjectRPG?
G:
Nie ukrywam, że czasami takie myśli mi się nasuwały do głowy, lecz jedyną rzeczą, która mnie powstrzymywała była nagroda dzienna.

R: Co chciałbyś osiągnąć na tym serwerze, czy już jesteś spełniony?
G:
Wszystkie cele na serwerze mam spełnione, prócz dwóch: ranga Administratora oraz posiadanie 4 infernusów na raz (1 z każdego rodzaju). Raz udało mi się w jednym momencie posiadać 3 infernusy, prócz kakimoto, ponieważ nikt z obecnie wtedy posiadanych osób takową furkę, nie chcieli mi jej odsprzedać. 

R: Dodałbyś coś na serwer albo zmienił?
G:
Na pewno poprawiłbym pracę wędkarza, jakieś urozmaicenia jak dodanie ulepszania żyłek w wędkach, jakieś customowe wędki etc. Pracuję czasami na tej pracy i jest strasznie monotonna, bez jakichkolwiek "bajerów", co sprawia, że szybko się nudzi.

R: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
G:
Chciałbym pozdrowić całą Triadę, są dla mnie jak rodzina oraz wszystkich czytających ten artykuł graczy!

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia.
G:
Również dziękuję za wywiad, miłego dnia lub nocy.

ujEcQu8.gif

XGwBbve.png

Tak zaczynał Kamdro, mam nadzieję, że wywiad się spodobał i zapraszam cię do następnego, adios!

8eybfgF.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki: @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.