Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Czym chata bogata tym gościom rada - #2.

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

bhHP0ZK.png

naTqDnE.png

Cześć, z tej strony Junnior Pressman@siema.,  a dziś przedstawię Wam kolejne wydanie serii, tym razem drugie:" Czym chata bogata tym gościom rada". Dziś miałem przyjemność przeprowadzić krótki wywiad, na temat nieruchomości gracza @Perfekt.
Zapraszam do zapoznania się z artykułem!

Gzqqb1L.png

R: Redaktor  P: @Perfekt

R: Witam Cię! Czy chciałbyś przeprowadzić ze mną krótki wywiad dla redakcji Project News, na temat twojej olbrzymiej nieruchomości?
P: Ależ naturalnie, słucham?

R: Zaczynając od początku, powiedz naszym czytelnikom - gdzie znajduje się Pańska posiadłość?
P: Moja baza położona jest w centrum miasta Los Santos, na dzielnicy Commerence.

R: Przyznam, sama okolica zapiera dech w piersiach... Co przekonało Pana, na wybór akurat tej posiadłości?
P: Szukałem posiadłości, która będzie idealnie pasować jako baza dla mojej organizacji. Przy zakupie kierowałem się głównie lokalizacją, wyglądem oraz ilością miejsca, którą owa posiadłość może nam zagwarantować. Bez problemu pomieścimy tu wszystkie pojazdy. Obok znajduje się spawn Los Santos, urząd, wokół mamy mnóstwo prac, a co najważniejsze - przechowywalnie pojazdów.

R: W pełni Cię rozumiem. Postąpiłbym podobnie. Wracając, jaki koszt wynosi za jedną dobę?
P: Jest to równe 650$, moim zdaniem jest ona wprost proporcjonalna, za to, co może Nam zapewnić.

R: Od jak dawna zamieszkujesz tę lokację?
P: Nie jestem w stanie sobie przypomnieć dokładnej daty zakupu, ale co najmniej dwa tygodnie już tu pomieszkujemy.

R: Proszę Cię, opowiedz naszym czytelnikom nie co o twojej organizacji.
P: Organizacja jest dosyć świeża, założona parę dni temu. Stworzona głównie z myślą wspólnej gry, poznawania nowych ludzi, na tę chwilę dosyć mała, lecz plany wobec organizacji są dosyć ambitne, nie chce też zdradzać za dużo. Może trochę nie skromnie, ale moim zdaniem będzie to potężna organizacja, do której każdy gracz będzie chciał dołączyć.

R: Trzymamy kciuki za dalsze prowadzenie organizacji. Kolejne pytanie brzmi: Macie naprawdę drogie, szybkie pojazdy w organizacji. Mógłbyś wymienić te najlepsze?
P: Moim zdaniem najlepsze auta, które posiadamy to między innymi Cheetah FT oraz Sultan PFT. Mamy też wiele innych pojazdów, ale nie tak drogich i urzekających jak te, co przedstawiłem.

R: Ile pojazdów jest baza w stanie pomieścić na raz?
P: W żaden sposób nie miałem okazji sprawdzić, ale myślę, że pięćdziesiąt aut pomieści rzutem na taśmę.

R: Jeśli można spytać, ile Wasza baza jest warta aktualnie?
P: Aktualnie oferty miałem po ponad dwieście tysięcy, myślę, że może być o wiele więcej warta na dzień dzisiejszy.

R: Macie dużo niespotykanych gości, z powodu "znajdźki" na Waszym terenie organizacyjnym?
P: Jeszcze nie spotkałem osoby, żeby przyjechała po tę właśnie znajdźkę. Po tym artykule zapewne to się zmieni, moim zdaniem na to na wielki plus. Więcej osób ujrzy bazę organizacji, a następnie będzie skłonna dołączyć w nasze skromne progi.

R: Muszę Ci przyznać rację. Czy masz w najbliższych planach zmianę bazy organizacji na inną? Jeśli tak, to powiedz Nam na jaką.
P: Kupiłem ową posiadłość, aby już nie zmieniać nigdy bazy organizacji i w najbliższym czasie się to nie zmieni, a co czas pokaże? Nie wiem, w każdym razie nie planuje zmieniać miejscówki, gdyż Nnm bardzo przypasowała.

R: Na koniec, masz ochotę kogoś pozdrowić?
P: Całą organizację "BlackMafija", w szczególności zarząd organizacji @Nekso.GG@MaReCKi@luzny. Trzymajcie kciuki, by organizacji wypaliła!

R: Przyłączam się do pozdrowień, wielkie dzięki za udzielenie wywiadu!

k1AwIr0.png

zodbda5.gif

0Gws19M.gif

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu do końca, mam nadzieję, że się spodobał! Trzymajcie się!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Junnior Pressman @siema.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.