Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Czym chata bogata tym gościom rada - #1.

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

QraQpBB.png

naTqDnE.png

Witam Was, czytelników! Ja jestem Junnior Pressman @siema.  z Redakcji Prasowej Project News, a dziś przedstawię Wam  malowniczą posiadłość gracza @Tomcio.. To, co zaraz zobaczycie, może nie jednego z Was zaskoczyć! Serdecznie zapraszam do szczegółowego zapoznania się z pierwszym z serii artykułem "Czym chata bogata tym gościom rada"!

Gzqqb1L.png

R: Redaktor  T: @Tomcio.

R: Cześć! Czy chciałbyś udzielić wywiadu dla Redakcji Project News na temat twojej posiadłości? Junnior Pressman siema..
 T: Jak najbardziej! Jak to mówią: "Kto pyta, ten nie błądzi".

R: Od początku: Gdzie znajduje się twoja nieruchomość?
 T: Posiadłość znajduje się w mieście Los Santos w dzielnicy Jefferson, niedaleko strefy DM.

R: Skoro już padł skrót DM - często przebywasz na strefie deathmatch?

T: Czasami zdarzy mi się wejść na strefę, lecz niezbyt często. Kiedyś odwiedzałem DM bardzo często, chociażby żeby się postrzelać dla zabawy.

R: Całkowicie rozumiem. Na sam widok tej malowniczej kaplicy, można nacieszyć oko. Co przekonało Cię, do wyboru akurat tej posiadłości? Czyżby lokacja jej?
 T: Po części tak, ponieważ chciałem posiadłość, która jest w miejscu, gdzie dość często spotyka się graczy, najczęściej osoby pracujące na kurierze, bo właśnie tą drogą przejeżdżają kurierki. Kaplica od razu przypadła mi do gustu i stwierdziłem, że jest jak na razie idealna.

R: Jaki koszt wynosi za jedną dobę? 
 T: Aktualny koszt za dobę wynosi 600$, jest wprost proporcjonalny do warunków, które kaplica może mi zaoferować.

R: W stu procentach zgadzam się z tobą. Od kiedy zamieszkujesz tę dzielnicę?
 T: Sam nie pamiętam, od ilu ją zamieszkuję, ale wydaje mi się, że gdzieś początkiem września, a końcem sierpnia, lecz nie jestem w stu procentach pewien. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić byłego jej właściciela, który sprzedał mi tę nieruchomość.

R: Przyłączam się do pozdrowień. Przejdźmy do kolejnego wątku, a dokładniej twojego członkostwa w organizacji. Widzę, że należysz do organizacji "NieTykalni". Mógłbyś opowiedzieć nam kilka słów na jej temat?
 T: Jasne. Główna baza organizacji znajduje się w San Fierro niedaleko spawnu. W organizacji jestem bodajże od drugiej połowy marca aż do dzisiaj. Atmosfera jest wspaniała. Jej aktualnym liderem jest @Maniac36, którego serdecznie pozdrawiam. Jeżeli chodzi o furki, to jest "do wyboru do koloru". Naprawdę jest ich mnóstwo i długo zajęłoby, żebym je wszystkie wymienił.

R: Naprawdę, wzbudza wrażenie. Serdecznie pozdrawiamy lidera organizacji "NieTykalni"! Na twojej bazie znajduje się mnóstwo pojazdów. Wszystkie należą do Ciebie? Zamieszkujesz tę katedrę z kimś?
 T: Tak, wszystkie należą do mnie i cały czas staram się, żeby powoli się zwiększała moja kolekcja, a na chwilę obecną (od momentu odpowiedzi) mam ich 41. Z nikim nie współdzielę bazy.

R: Opowiedz nam o tych rarytasach, najciekawszych pojazdach, które możemy znaleźć na twojej posiadłości.
 T: Ciężko jest mi wybrać najciekawszy pojazd, lecz wydaje mi się, że jest to Moonbeam 2000 ID, moje pierwsze auto, którego nie zamierzam sprzedawać i zostaje ze mną do końca mojej rozgrywki na serwerze. Do takich ciekawszych wydaje mi się, że mogę zaliczyć również Elegy 4000 ID. Kilka osób pytało mnie się, czy sprzedaję ten pojazd, lecz nie sprzedaję go i również zostaje ze mną do końca moich dni na serwerze.

R: Jeszcze z tyłu widzę parę ciekawych pojazdów, takich jak Cheetah czy Bullet. Naprawdę, wyjątkowy masz tutaj asortyment. Baza należy do tych większych, mógłbyś określić, w jakim przedziale jest w stanie pomieścić pojazdy?
 T: Szczerze nie wiem, ile jest w stanie ona pomieścić, lecz wydaje mi się, że na pewno pomieści około lekką ręką sześćdziesiąt pojazdów.

R: Jeśli można spytać, ile Twoja baza jest warta aktualnie na rynku? Jakie kwoty Ci gracze oferowali?
T: Kilka osób pytało o sprzedaż kaplicy, nie sprzedaję jej, nie podawali również swoich ofert, więc nie wiem, ile ona może być aktualnie warta. Na pewno nie sprzedam jej za mniej niż 50.000$, bo wydaje mi się, że może znacznie więcej kosztować.

R: Czy masz w najbliższych planach zmianę posiadłości na inną? Jeśli tak, to powiedz nam na jaką!
 T: Na pewno nastąpi taki moment, że będę musiał ją zmienić, bo po prostu braknie mi miejsca na parkingu. Aktualnie staram się tym nie przejmować i dalej zdobywać różnorakie pojazdy do mojej kolekcji, zaczynając od skuterów, kończąc na tych lepszych markach, takich jak Bullet czy kolejny Cheetah.

R: Naprawdę, można Tobie tylko pozazdrościć... Na koniec, masz ochotę kogoś pozdrowić?
 T: Pewnie. Głównie pozdrawiam całą organizację NieTykalni, czytelników, Ciebie oraz cały serwer ProjectRPG.

R: Dziękuję Ci serdecznie za udzielenie wywiadu, jak i pozdrowienia. Życzę powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu pojazdów oraz licznych sukcesów w życiu organizacyjnym!
T: Dziękuję również, do usłyszenia i miłego dnia!
k1AwIr0.png

OueKsH7.gif

t56l4qO.png

tn6Byn2.png

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie tego wywiadu do końca, mam nadzieje że się spodobał! Trzymajcie się!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Junnior Pressman @siema.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja:  Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.