Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - VIII edycja Night Racing Club

xHamster

Rekomendowane odpowiedzi

RXtj8fg.pngnaTqDnE.png

Witam serdecznie wszystkich czytelników. Ja jestem Employye Manage @xHamster z Redakcji Prasowej Project News, a dziś przedstawię Wam relację z eventu organizowanego przez biznes Night Racing Club. Zapraszam do lektury.
VDgjwdI.png

W niedzielę, 20 listopada 2022 roku, biznes zorganizował dla graczy naszego serwera event. Była to już VIII edycja eventu wyścigowego. Trasa tym razem została przygotowana w północno-zachodniej części Los Santos. Uczestnicy ścigali się pojazdami marki Cheetach, głównie w dzielnicy Rodeo, fragmentem zaczepiając na dzielnicę Richman. Początek wyścigu oraz jego meta znajdowała się przy posesji gracza @WhiteTiger*nt. Event miał rozpocząć się o godzinie 18:00, lecz z lekkich przyczyn technicznych, start przedłużył się o kilka minut. Zakończył się natomiast kilka minut po godzinie 21:00. Przyciągnął wielu graczy - obserwatorów.

wYCI6GV.gif

Całą trasę zabezpieczały wszystkie serwerowe frakcje: San Andreas Police Department, San Andreas Medical Department, San Andreas Road Assistance, San Andreas Fire Department oraz frakcja San Andreas Transport Corporation. Na czas wyścigu, tor dojazd na ww. dzielnicę został zamknięty. Zapisy na wyścig odbywały się na forum, pod zapowiedzią eventu od dnia 15 listopada, od godziny 21:44 i miały trwać do soboty, 19 listopada. Ponieważ była ograniczona liczba uczestników tylko do 60 osób (w tym lista osób rezerwowych), zapisy zamknięte zostały w czwartek 17 listopada o godzinie 18:13. Oceniany był czas przejazdu trasy. Każdy wyścig składał się z dwóch okrążeń.

DEhIu93.gif

W skład uczestników głównej listy wchodziły 32 osoby, a oto oni: (spoiler)

Również znajdowała się lista osób rezerwowych, na wypadek, gdyby nie pojawił się ktoś z głównej listy. Tak prezentowała się lista osób rezerwowych: (spoiler)

Wymogiem uczestnictwa w wyścigach było między innymi posiadanie prawa jazdy kategorii B. Poza tym od uczestników wymagało się kultury podczas wyścigu. Gdyby gracz złamał regulaminu eventu, zostałby ukarany ostrzeżeniem od organizatora tylko raz. Drugie ostrzeżenie równałoby się z dyskwalifikacją. Ostrzeżenie można było dostać za wszelakie skracanie, taranowanie, czy też odwalanie. 

WGQf1jX.gif

Tak prezentowała się trasa przejazdu: (spoiler)

Spoiler

TRASANRC.png

Gzqqb1L.png

Postanowiłem przeprowadzić dwa wywiady. Pierwszy z funkcjonariuszem SA Police Department @kepuszek. Drugi zaś wywiad przeprowadziłem z organizatorem eventu @j3Zxq*nt. Zapraszam.

UaSycun.png

R: @xHamster | K: @kepuszek

R: Witam serdecznie. Jestem Employee Manage xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Mogę zadać panu kilka pytań? **pokazuje plakietkę**
K:
Witam, Lieutenant II kepuszek  z S.A. Police Department!. Oczywiście, że tak.

R: Super. Chciałbym dowiedzieć się, jak przebiega dzisiejsze zabezpieczenie eventu?
K:
Na początku mieliśmy paru gagatków, na szczęście udało się ich opanować i spokój jest do tej pory.

R: Rozumiem. Ile jednostek włączone jest w zabezpieczenie trasy wyścigu?
K:
W trakcie wyjazdu mieliśmy 14-15 jednostek, podczas trwania eventu było parę zmian i nie jestem w stanie określić dokładną ilość.

R: Rozumiem. Jakie frakcje włączone są w zabezpieczenie?
K:
Dosłownie wszystkie mają swoje miejsce na trasie, nawet SATC.

R: O proszę. A czy zdarzały się poważniejsze incydenty?
K:
W jakim sensie poważniejszy incydent?

R: No taki, że musieliście używać środków przymusu bezpośredniego.
K:
Tak, jak wspomniałem wcześniej, mieliśmy paru gagatków i zdarzyło nam się użyć ŚPB, obecnie większością zajmuje się administracja.

R: Rozumiem. Dziękuję serdecznie za udzielenie wywiadu. Życzę Panu i Pańskim kolegom spokojnej służby
K:
Dziękuję i życzę miłego wieczoru.

f1BvPNH.png

R: @xHamster | J: @j3Zxq*nt

R: Witam serdecznie. Jestem Employee Manager xHamster z Redakcji Prasowej Project News. Czy mogę zadać Panu kilka pytań odnośnie do tego wyścigu? **pokazuje plakietkę**
J:
Jasne, bardzo chętnie na nie odpowiem.

R: Świetnie. Proszę w takim razie powiedzieć. Dlaczego wybrana została ta trasa w Los Santos?
J:
Mieliśmy kilka tras do wyboru, głównie offroad, ale postanowiliśmy wybrać tą, ponieważ główną nagrodą jest Sentinel i chcieliśmy  coś bardziej wymagającego, z dużą ilością zakrętów, przy których trzeba użyć trochę umiejętności, więc ta była najlepszym wyborem.

R: Rozumiem. Czy zorganizowanie takiego wyścigu, było ciężkim zadaniem?
J:
Zdecydowanie tak. Musieliśmy przygotować trasę, wyznaczyć zadania dla akademii i zorganizować frakcje, a to zajęło trochę czasu, bo jak widać, jest tu dużo do zabezpieczania.

R: No rzeczywiście, jest bardzo dużo służb tutaj w okolicy. Proszę mi powiedzieć, co było wymagane od uczestników, którzy chcieli uczestniczyć we wyścigach?
J:
Od uczestników wymagaliśmy jedynie wolnego czasu, chęci wzięcia udziału i brak aktywnej kary, oraz oprócz tego wszystkiego, zachowania kultury i bycia uczciwym już podczas samego przejazdu po trasie. No i oczywiście regulaminu, który był rozpisany w ogłoszeniu.

R: Kto zgarnie główną wygraną?
J:
Tym razem nie będzie prób czasowych i główną nagrodę dostanie osoba, która wygra we finale, ale patrząc na aktualny przebieg wyścigu, wydaje mi się, że zwycięzcą zostanie Puffy.

R: Ostatnie pytanie. Czy pozostali uczestnicy otrzymają jakąś skromną nagrodę?
J: Nagrodę dostaną tylko 3 najlepsze osoby, jednak od następnego eventu zamierzamy wprowadzić również nagrody dla osób, które się pojawiły i wystartowały w zawodach.

R: To wszystko. Dziękuję serdecznie za udzielenie wywiadu i życzę wytrwałości i widzimy się na kolejnych zawodach. Do widzenia.
J: Dziękuję bardzo za wywiad. Do zobaczenia 🙂

tOfRP5S.gif

Tak więc, jak przeczytaliście we wywiadzie z organizatorem, mogliście zobaczyć, że 3 najlepsze osoby zgarniały nagrodę. Tak prezentuje się lista zwycięzców:

1. miejsce zajął @Puffy i wygrał główną nagrodę Sentinela
2. miejsce zajął @EnoNeK i wygrał 20.000$
3. miejsce zajął @burmistrzhehe i wygrał 15.000$

XGwBbve.png

Organizatorzy dziękują wszystkim frakcjom za zabezpieczenia trasy oraz administracji za pomoc w organizacji eventu. Możemy zdradzić Wam, że następny event już za niespełna miesiąc, bo 18 grudnia 2022 roku (data jeszcze nie jest potwierdzona). W imieniu biznesu Night Racing Club już teraz zapraszamy na ten event.

Obserwujcie forum biznesu. 
https://projectrpg.pl/forum/451-night-racing-club/

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

Artykuł: Empl. Manager @xHamster
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.