Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z Hudem na zintegrowanej karcie graficznej.

NateNeX.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , posiadam problem z hudem na zintegrowanym układzie graficznym RX Vega 8, na dedyku tego nie ma. Problem polega na tym że cały hud przesuwa się na lewą strone ekranu, na kurierze np uniemozliwia to prace bo hud w połowie jest niewidoczny i nie moge dostarczać paczek. Na forum widziałem że inne osoby miały z tym problem i czy powstało jakieś rozwiązanie? czy pozostaje mi grać na dedyku który robi za mikrofale?  Sterowniki mam najnowsze , wszystko świeżo po formacie itp. Wiem że już były z tym problemy i są do dzisiaj wiec czy powstało jakieś rozwiązanie? Po prostu gra przez to jest niegrywalna a problem mam tylko na projectrpg ;/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.