Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Nexury - oskarżony przez Karczi

Karczi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Nexury
Data zdarzenia: 2022-11-19 o 14:52:57
Opis zdarzenia: Niesłuszne odholowanie auta (czerwonej Tampy Daytony) 
za złe parkowanie

Teraz muszę zapłacić 250$ - niby nic ale jednak trochę upierdliwe jeśli robię prawo jazdy A i C a potem nie ma mojego auta i nie wiem czemu
Dowody: Screen z gry na poprawnie zaparkowane auto na parkingu

Zaparkowane_auto.png

Witam, Doświadczony Pracownik Nexury S.A. Road Assistance

1.Po przyjechaniu na zgłoszenie o pojeździe nieprawidłowo zaparkowanym, przeprowadziłem inspekcję pojazdu, na który założyłem blokadę na koło i wywiozłem pojazd na parking policyjny. Podczas inspekcji pojazdu stwierdzono iż pojazd nie posiadał zaciągniętego ręcznego co spowodowało zapewne, że randomowy gracz, który przeważnie przepycha pojazdy przepchnął i twój. Nie jest to moja wina iż doszło do takiej sytuacji, że pojazd został odholowany lecz po stronie kierowcy, że zapomniał zaciągnąć hamulec ręczny.

2. Dodatkowo podsyłam SS pojazdu od razu podczas przeprowadzanej inspekcji.

Dodatkowo jeżeli będzie potrzeba będzie mógł wypowiedzieć się @Guliwer gdyż był na miejscu interwencji.  

mta-screen_2022-11-19_14-52-09.thumb.png.68cb2c5083aec0d97f40c1d55365d73b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.