Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na zlomeek - LoganHyHy

l0g4n64

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @zlomeek
Data zdarzenia: 21.37 18.11 
Opis zdarzenia:  A więc, napisałem 112 aby pracownik zabrał pojazd picador znajdujący sie na terenie Organizacji do której należę. Pracownik stwierdził że zgłoszenie ma napisać właścicel domku
Dowody: << [208] zlomeek: nie jestes wlascielem (208) zlomeek: DziÄ™kujÄ™ ode mnie to wszystko, ĹĽyczÄ™ miĹ‚ego dnia! *mĂłwi z uĹ›miechem na twarzy*

Witam, sytuacja wyglądała tam, że właścicielem bazy organizacji jest sebix936 a współlokatorem jest LoganHyHy. LoganHyHy napisał 112 abym odholował pojazd z posesji pojechałem i zobaczyłem że jest to posesja sebix938, więc napisałem aby właściciel się zglosił po odholowanie auta. Ja auta nie odholowałem, ponieważ z tego co wydaje mi się, że współlokator nie może rządzić które auta trzeba odholować.

PS. Mowa o tej bazieimage.thumb.png.a5f522c78b3c050cf3d2d3fe81299020.png

Z tego co ja wiem, to jest to posesja ORGANIZACJI a osoba która pozostawiła picadora, nie jest członkiem organizacji. Spytam cie jeszcze, dlaczego podjechales do bobcata i miałeś do mnie wąty dlaczego wsiadłem do niego skoro to nasza doniczka?

(208) zlomeek: czemu do tego wsiadles chodzi mi o tą sytuację

mta-screen_2022-11-18_23-25-24.png

17 minut temu, LoganHyHy napisał:

Z tego co ja wiem, to jest to posesja ORGANIZACJI a osoba która pozostawiła picadora, nie jest członkiem organizacji. Spytam cie jeszcze, dlaczego podjechales do bobcata i miałeś do mnie wąty dlaczego wsiadłem do niego skoro to nasza doniczka?

(208) zlomeek: czemu do tego wsiadles chodzi mi o tą sytuację

mta-screen_2022-11-18_23-25-24.png

Pomyliłem auta zdarza się, poza tym bobcatowi nic nie zrobiłem więc po co o niego pytasz?

Witam, sytuacja wygląda następująco, iż nasz Adept nie popełnił błędu. Sprawdził do kogo należy posesja, i nie odholował pojazdu. Równie dobrze mógł lider organizacji komuś pozwolić zaparkować pojazd nie należący do organizacji. 

Nie widzę błędu po stronie naszego Adepta.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.