Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Droga do sukcesu - Pervool

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

V7qEBwe.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_.
W tej serii wywiadów pokaże początki graczy i to, co osiągnęli. Dzisiejszym gościem będzie Pervool. Zapraszam.

Gzqqb1L.png

R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_ G: Gość wywiadu - @Pervool

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
G:
 Witam, z tej strony nowy moderator na serwerze ProjectRPG.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat twoich początków i grze na tym serwerze?
G:
 Oczywiście.

R: Od kiedy grasz na ProjectRPG i ile teraz masz godzin spędzonych na serwerze?
G:
 Na serwerze gram już dwa lata, a dokładniej od 22.10.2020 i przez ten czas przegrałem na serwerze 2486 godzin.

R: Co cię skłoniło do gry na tym serwerze, dlaczego nie inne serwery?
G:
 Szukałem nowego serwera, na którym mogłem zacząć grę od początku i bardzo duże zainteresowanie wzbudził u mnie ProjectRPG, ponieważ miał nowe rozwiązania, niż inne serwery, a dlaczego nie inne serwery to ciężkie pytanie, bo nie grałem na innych serwerach, więc ciężko będzie mi się wypowiedzieć.

R: Jaki czas najlepiej wspominasz ze swojej rozgrywki, a jaki najgorzej?
G:
 Najlepszy czas, jaki wspominam na serwerze, to były moje początki, bo wtedy poznałem bardzo dużo miłych osób, z którymi mam kontakt do dziś, a najgorszego czasu jeszcze nie doświadczyłem i oby to nigdy nie nadeszło.

R: Jak wyglądała twoja droga do tego, kim teraz jesteś?
G: 
Bardzo dużo by tu pisać, ale napisze w skrócie. Zaczynałem jako normalny gracz poznający na nowo serwer, po jakimś czasie napisałem podanie do frakcji SATC, w której jestem do dziś na randze Kierownik i pewnego dnia po namowie znajomych napisałem podanie na supportera, na którego się dostałem i jestem bardzo wdzięczny administracji RCON, że dali mi szansę.

R: Jaki był twój największy sukces na serwerze?
G:
 Największym moim sukcesem, który osiągnąłem na serwerze, było na pewno, dostanie się do zarządu frakcji i dostanie się do administracji serwera.

R: Czy miałeś kiedyś chęci odejść z ProjectRPG?
G:
 Miałem raz chęć odejść od serwera, ponieważ byłem trochę znudzony całym MTA, ale zrobiłem sobie krótką przerwe i wróciłem z podwójną siłą.

R: Co chciałbyś osiągnąć na tym serwerze, czy już jesteś spełniony?
G:
 Na serwerze osiągnąłem wszystkie moje cele i na razie jestem spełniony.

R: Dodałbyś coś na serwer albo zmienił?
G: 
Na razie bym nic nie zmieniał na serwerze, ponieważ wszystko jest na swoim miejscu.

R: Chciałbyś kogoś pozdrowić?
G:
 Oczywiście, pozdrawiam moją organizację Triade, bo to dobre wariaty i najlepszą frakcję na serwerze, czyli SATC, a szczególnie pozdrawiam
@Testosteron i @Ordaschekk

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia.
G:
 Również dziękuje za wywiad.

k0bYlnG.gif

Mam nadzieję, że wywiad się spodobał i zapraszam do przeczytania następnego, adios!

8eybfgF.png

Autor:  @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki:  @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.