Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na adixon

Fran3k

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 49511
Login: Aureliusz
Nick oskarżonego: adixon
Powód skargi: Brak spłaty należności za kupiony pojazd na raty w wysokości 15 000 $
Data zdarzenia: Umowa zawarta 13.11.2022 Ostateczny termin wpłaty 15 000$ na konto 15.11.2022
Dowody:

Spoiler

iLbaKV9.png

Opis sytuacji: Sprzedałem graczowi adixon pojazd za kwotę 130 000 $ lecz owy gracz nie posiadał wystarczającej gotówki na koncie i zgodziłem się mu na ugodę, że resztę pieniędzy będzie miał do spłacenia w ciągu 2 dni, ostatecznym terminem spłaty kwoty 15 000 $ był 15.11.2022 godzina 15:00. Pieniądze nie zostały przesłane na moje konto bankowe przez główny Bank Los Santos ani za pośrednictwem komendy [przelej]. Żądam zwrócenia należności jaką jest mi winien.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

Pisałem zatwierdzenie umowy lecz ty zdążyłeś przedemną napisać podpisuję umowę, i był podany termin.

Dziś na serwerze mi piszesz że masz kase a się prujesz że mnie na serwerze nie było, nie muszę być na serwerze byś przelał pieniądze robisz to przez bank los santos

Na dsc nie dostałem nawet zaproszenia na Huragan jedynie miałem od gracza co mu ogarniałem pare dni wczesniej buffalo

przepraszm bardzo jedyny dsc jaki zostal przez ciebie podany to ten  Francik#1733 
skoro juz sie sądzimy to sądzimy sie do konca teraz to administracja wyda wyrok 
jezeli będą kazali oddać to oddam jeżeli bedą kazali ustalić nowy termin to ustalisz 
Bo jak dla mnie owe dowody są nie wystarczające 😛

Kontakt do mnie aktualny co jest ze mną i z innymi graczami masz dostępny po wejściu w profil Gracza co widac wszystkie poszczególne dane nawet uid które mogłeś wykorzystać do przelania pieniędzy prze Bank znajdujący się w Los Santos,

Po długim czasie od rozpisania umowy mogłeś pisać, że chcesz o przedłużenie czasu spłaty, o 2 dni przykładem, gdzie 15 000 $ zarobisz na spokojnie na serwerze w przeciągu 3h-5h w zależności od pracy jaką wykonujesz.

To, że nie umiałeś się ustalić dokładnie to nie moja wina, stosowałem się do umowy zgodnej co była pisana.

Sam dziś pisałeś, że masz pieniądze to przelej je poprostu na  konto bankowe przez bank los santos i będzie po sprawie niepotrzebnie będzie musiała administracją kolejny spór rozwiązywać

Co do kontaktu z tobą to nawet pare dni wczesniej pisalem do twojego kolegi ktorego nie chce tu mieszac ale przedstaiwe tą konwersacje jako dowod https://imgur.com/a/pK45dSi co do twojego dsc 

po 2 nie musze bawic sie w szukanie tego wszstkiego tylko powinienes to podac nie znam na tym 

po 3 moj kochany no pisalem i mogl je przelac ale nie lubie wychylania sie jak bys podszedl do tej sprawy normalnie to juz by bylo po wszystkim ale ze ty w ten sposob no spoko XD 

Witam, na podstawie zamieszczonych dowodów oraz logów wynika iż zawarliście umowe na sprzedaż pojazdu na kwotę 130.000$, płatnych w dwóch ratach (115.000$ oraz 15.000$) Termin spłaty 15.000$ został wyraźnie wyznaczony przez osobę sprzedającą na 15.11.2022 do godzny 15:00, żadnego sprzeciwu nie widać w logach, tym samym oskarżony zgodził się na wcześniej podany termin. Wszystkie inne ustalenia na dc nie są wiążące o czym mowa jest w regulaminie serwera. Kwotę 15.000$ nalezy wpłacić poprzez bank w Los Santos na konto gracza @Guliwer (uid 49511) do 17.11.2022 do godziny 23:59.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.