Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na ElCzefe

Apulix

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Apulix

Nick oskarżonego: ElCzefe

Powód skargi:  Podejrzenie łamania regulaminu przez Supportera ElCzefe.

Data zdarzenia: 12.11.2022 w godzinach 17-19

Dowody:   received_1823464061335234_webp.f25b8a1c8118a642f66b19d4c29fd203

Opis sytuacji: W dniu 12.11.2022 gracz hezus podwiózł mnie i mojego kolegę Frexsh w miejsce gdzie stał mój motor sanchez. Następnie oddaliliśmy się i pojechaliśmy poskakać motorem (w lesie) już sami z tym kolegą i rozmawialiśmy przez czat głosowy. Jednym z tematem naszych wielu rozmów był właśnie m.in gracz hezus i różne ciekawe historie.

Długo rozmawialiśmy o różnych sprawach kiedy jakiś czas pozniej otrzymałam screena od gracza Hezus na którym jeden z członków organizacji do której on należy pisze ,,sprawdz co oni tam piszą na pm". A następnie gracz LukeJ wysłał wiadomość o treści : No ładnie hezus cie tam wyzywają.

Wynika z tego że były już supporter LukeJ otrzymał informacje o czym rozmawiamy od innej osoby uprawnionej do spectatowania graczy. Wraz z graczem Frexshu nie pisaliśmy żadnych wiadomości na /pm co oznacza że ,,jakiś" supporter bez otrzymania zadnego zgłoszenia i posiadania podstaw do oglądania nas robił to i podsłuchiwał nasze rozmowy będąc niewidzialnym a mało tego przekazywał te właśnie informacje innym graczom. Od trzech supporterów otrzymałam informacje, że działania takie są nie dozwolone. Tutaj przekierowuje skarge na gracza ElCzefe ponieważ jest on bratem gracza LukeJ a co więcej mieszkają razem. Prawdopodobnie ElCzefe przekazywał bratu informacje o czym rozmawiamy a potem ten właśnie gracz przekazywał te informacje dalej. Bo przecież on już nie jest supporterem więc nie grozi mu to co groziło by supporterowi ElCzefe. Skarga ma charakter informacyjny, nie liczę na ukaranie supportera ElCzefe w związku na znikome dowody. Skarga ma na celu zwrócić uwagę na zachowanie supportera ElCzefe i obserwowanie jego zachowań. Zdaję sobie sprawe z tego iż jeden screen z discorda organizacji nie nadaje skardze wysokiego poziomu wiarygodności. W związku z tym skargę można odrzucić aczkolwiek prosze o zwrócenie uwagi na zachowania tego supportera jak i pozostałych którzy jak podejrzewam nadużywają swoich uprawnień.

Witam Cię bardzo serdecznie, uważam że oczernianie mnie w tej chwili jest nie na miejscu, tłumaczył się nie będę bo nie mam z czego, Twój chłopak Hezus wyciągnął z DC prywatne wiadomości które nie wskazują na nic a Ty je wykorzystujesz przeciwko mnie psując mi opinie takim oczernianiem. Także proszę administracje RCON o sprawdzenie czy w dniu dzisiejszym jak i wczorajszym czytałem logi Apulix oczywiście, nie czytałem, bo mnie sprawy takie nie interesują jeśli nie mam na nie zgłoszenia, pozdrawiam bardzo serdecznie. 

Z przykrością informuje cie ze przyznałeś się do tego Hezusowi w wiadomości prywatnej na discordzie mówiąc, że cie sprzedał. ,,Więcej ci już nie powiem bo rozsyłasz wiadomości po internecie"

Screena wysłać moge Rconom w prywatnej wiadomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.