Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Richman, co w sobie skrywa?

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

FguUzBX.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, z redakcji Project News.
W dzisiejszym artykule opowiem o jednej z najbogatszych dzielnic Los Santos, czyli Richman i spytam się graczy, jak im się tam mieszka, zapraszam.

VDgjwdI.png

Richman to dzielnica Los Santos położona na zachodniej części miasta, na wzgórzach. Z reguły i w praktyce mieszkają tam tylko ludzie bogaci,
z położonych tam domów, są widoki na piękne Downtown Los Santos. Na Richman znajdziemy ogromne wille, z wielkimi podjazdami, a na podjazdach
nietanie samochody. Domy na tej dzielnicy są drogie, kosztują dziesiątki tysięcy dolarów, a opłacenie to minimum 350$, do aż 1800$ za dobę.
Ruch samochodowy na tej dzielnicy jest bardzo mały, przez co można wypocząć i poczuć spokój, właśnie za to mieszkańcy kochają Richman.
Wiele organizacji posiada na tej dzielnicy swoje bazy, ponieważ są tu ładne i duże wille, można pomieścić mnóstwo pojazdów na ich placu.
Sam mam wille na tej dzielnicy i przyznam, że według mnie jest to bardzo fajne miejsce, nigdy żadnych problemów nie miałem, a wszędzie
jest blisko i z wielu miejsc rozciąga się piękny widok Los Santos.

y5UXxpO.gif

Spytałem się kilku graczy, co mieszkają na Richman, jak im się tu żyję i czy w przyszłości zamierzają się przeprowadzić.

Gzqqb1L.png

M: Mieszkanka Richman - @xklaudiax  R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
M:
Witam, z tej strony xklaudiax - mieszkanka dzielnicy Richman.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat, jak się żyję na Richman?
M:
Jasne.

R: Od kiedy mieszkasz na tej dzielnicy?
M:
Na tej dzielnicy mieszkam od około 2 miesięcy.

R: Jakie masz odczucia po tym czasie, podoba ci się tu, nie zniechęcają wysokie koszta najmu i samego zakupu posiadłości?
M:
Mam pozytywne odczucia ze względu na to, że okolica jest bardzo spokojna. Tak, całkiem mi się tutaj podoba, jest tu luksusowo. Nie,
nie zniechęcają mnie wysokie koszty najmu i zakupu posiadłości, ponieważ cena jest adekwatna do tego, co oferuje dzielnica. 

R: Czy zamierzasz w najbliższym czasie wyprowadzić się stąd?
M:
Nie zamierzam w najbliższym czasie wyprowadzić się stąd, chyba że powstałoby jakieś większe osiedle na podobnym poziomie.

R: Polecasz graczom Richman, jako miejsce do mieszkania?
M:
Zdecydowanie tak.

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia.
M:
Również dziękuje i życzę miłego dnia.

XGwBbve.png

M: Mieszkaniec Richman - @CzerwonyX45 R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
M:
Dobry.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat, jak się żyję na Richman?
M:
Jasne.

R: Od kiedy mieszkasz na tej dzielnicy?
M:
Za niedługo będzie już 3 miesiące.

R: Jakie masz odczucia po tym czasie, podoba ci się tu, nie zniechęcają wysokie koszta najmu i samego zakupu posiadłości?
M
: Podoba mi się, mam jeden z ładniejszych domków na tej dzielnicy i jest bardzo pożądany wśród graczy. A co do doby i zakupu
to nie są takie wysokie koszta.

R: Czy zamierzasz w najbliższym czasie wyprowadzić się stąd?
M:
Na razie się na to nie zapowiada, ale wiadomo, plany się mogą zmienić.

R: Polecasz graczom Richman, jako miejsce do mieszkania?
M:
Myślę, że tak, jest to dobra dzielnica.

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia.
M:
Dzięki cieszę się, że mogłem pomóc.

QtDVJei.png

VKn4KZX.png

Mieszkańcy bardzo polecają te dzielnice do mieszkania, ja również. Mam nadzieję, że artykuł się spodobał i życzę miłego dnia, adios!

8eybfgF.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki: @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.