Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zablokowane konto

Robur

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po dłuższej przerwie (około 8msc) wbiłem na serwer pograłem chwile i wyszedłem z serwera gdy kolejny raz chciałem wbić na serwer okazało się że konto jest zablokowane (na konto wbiłem z innego urządzenia może z tego wzieło się podejrzenie włamania na konto)

Login:Harnas

Serial numer seryjny to: A15F8498ACDC375FC771733673868591

10 godzin temu, xHamster napisał:

Prawdopodobnie miałeś włamanie na konto. Zabezpiecz konto weryfikacją dwuetapową. Następnie czekaj na admistracje RCON. Powinni zdjąć ci blokadę wtedy.

Właśnie nie mogę zrobić weryfikacji ponieważ nie mam schynronizowane konto z forum mam tylko dostep do maila 

W dniu 13.11.2022 o 22:15, nietubek napisał:

Poproś administratora, lub znajomego aby wkleił apelację o unbana na forum za ciebie 
Kliknij nie pamiętam hasła i zresetuj swojego hasło

Dokładnie tak, niech ktoś wstawi za Ciebie apelację i ja ją rozpatrzę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.