Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wjazd na garaż - Baleron

_PeMaR_

Rekomendowane odpowiedzi

ZZq16eP.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News.
To artykuł serii "wjazd na garaż", a dzisiejszym gościem będzie Baleron, zapraszam.

VDgjwdI.png

Baleron to wielbiciel zakręconych pomysłów lubi motoryzację na serwerze i ma jedną z najbardziej oryginalnych kolekcji aut. O wszystkim, co jego spotkało w motoryzacji, na serwerze opowie nam w wywiadzie, zapraszam.

Gzqqb1L.png

G: Gość wywiadu - Baleron  R: Redaktor Senior Pressman _PeMaR_

R: Witam, z tej strony Senior Pressman _PeMaR_, redakcja Project News
G: Cześć.

R: Czy mogę zadać kilka pytań na temat Pana/Pani garażu i jego zawartości?
G:
Oczywiście.

R: Jakie masz auta w swojej kolekcji?
G:
W mojej kolekcji mam dosyć sporo aut, jest ich ponad 100. Sam jestem w szoku, ile ich uzbierałem! Głównie są to Moonbeamy, ale również 
posiadam pojazdy takie jak FCR-900, Securicar, Huntley i parę Waltonów.

R: Jakie auto wspominasz najlepiej ze wszystkich, jakie miałeś, a jakie najgorzej i dlaczego?
G:
Myślę, że najlepiej wspominam Securicara, ma dosyć sporą masę i to jest w nim najlepsze. Wszystkie auta wspominam dobrze.

R: Jakie było twoje pierwsze auto?
G:
Moim pierwszym autem był Previon id 3169, mam go dotąd i nie zamierzam pozbywać się niego.

R: Ile jest wart twój "garaż"?
G:
Ile to jest warte? Ciężko określić wartość takiej dużej ilości aut, ale myślę, że około 2 miliony.

R: Jaki był twój największy projekt pojazdu?
G:
Dosłownie największym projektem jest moja kolekcja Moonbeamów, zbieram je od marca tego roku. Mam ich dokładnie 87 sztuk, niektóre mają lampy, 
a niektóre body, są też z niewielkim tuningiem wizualnym lub mechanicznym.

R: Skąd pomysł na taki projekt?
G:
Pomysłodawcą był Czamek, to on wszystko zaczął, można powiedzieć, że ja go tylko dokończyłem, naszym zamysłem było zapełnienie podjazdu do bazy 
naszej organizacji. Niestety nie udało nam się zapełnić całego podjazdu, ponieważ pkt 18 regulaminu serwera zabronił nam kontynuować projektu. Teraz
większość Moonbeamów niestety stoi w przechowalni, ale nadal parę z nich można ujrzeć na podjeździe naszej bazy w Los Santos, na dzielnicy Verdant Bluffs.

R: Szybki strzał, ile na oko miałeś pojazdów, podczas całej swojej rozgrywki na serwerze?
G:
Strzelam w okolicach 140 pojazdów.

R: Powiedz mi, co by się znalazło w twoim wymarzonym garażu?
G:
Na pewno Rancher Long, też podoba mi się Banhee Viper GTS i chciałbym mieć NRG-500.

R: Ile twoje najszybsze auto robi czasu na wyścigu np. na opuszczonym lotnisku?
G:
Najszybszym moim pojazdem jest FCR-900, która wykręca czas 8.1s.

R: Ile najwięcej zarobiłeś na jednym aucie?
G:
Już nie pamiętam dokładnie, ale obstawiam coś w okolicach 100/200k.

R: Czy twoim zdaniem inwestowanie w auta na id to dobra rzecz?
G:
Bardzo dobra, aut jest coraz więcej, id roście wraz z ceną, można na tym sporo zarobić. Wystarczy być cierpliwym.

R: Czy jest jakieś auto, którego nie ma na serwerze, a chciałbyś, żeby było dodane?
G:
Na tę chwilę nie mam jakiegoś auta, którego bym chciał zobaczyć na serwerze.

R: Dziękuje za wywiad i życzę miłego dnia.
G:
Ja również.

YSmvKqf.gif

8hvxnWy.gif

Imponująca kolekcja, co nie? Jeśli spodobał ci się wywiad, to zapraszam do następnego i życzę miłego dnia, adios!

8eybfgF.png

Autor: @_PeMaR_
Korekta: @xHamster
Grafiki: @Aiishan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.