Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z nowym Supporterem PolisheQ.at

Speszial.

Rekomendowane odpowiedzi

kmmdlsv.png

naTqDnE.png

Witam, ja jestem Trainee @queenofthewhite z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przychodzę do was z wywiadem, który przeprowadziłem dzięki uprzejmości Supportera @PolisheQ.at, za co bardzo dziękuje. Rozsiądźcie się wygodnie na swoich fotelach i zapraszam was do przeczytania tego wywiadu.

Gzqqb1L.png

R - Redaktor Project News queenofthewhite | P - PolisheQ.at nowy Supporter

R - Witam serdecznie, z tej strony Trainee @queenofthewhite z Redakcji Prasowej Project News, czy mógłbym zadać Ci kilka pytań?
P - Jasne nie ma problemu.

R - Cieszę się, że zgodziłeś się na nasz wywiad, zacznijmy więc od tego, czy jesteś w stanie nam się przedstawić?
P - Z tej strony PolisheQ.at od niedawna nowy supporter na serwerze ProjectRPG.

R - Miło nam Cię poznać. Kolejnym pytaniem, na które pewnie czeka wielu z naszych czytelników, to pytanie, od kiedy jesteś Supporterem i co skłoniło Cię do złożenia swojej kandydatury na to stanowisko?
- Supporterem jestem od niespełna tygodnia. Do mojej kandydatury skłoniło mnie przede wszystkim możliwość pomocy graczom oraz tak jak u każdego urozmaicenie rozgrywki.

R - Jak już otrzymałeś tę informację, że przeszedłeś dalej w rekrutacji, to powiedz nam jakie uczucia i emocje Tobie towarzyszyły?
P - Ah emocje coś pięknego tak jak każdy, kto się dostał, czułem głownię zadowolenie i szczęście.

R - Pierwsze dni Supportera, jak je wspominasz? Czy były to dni, które zapadły Ci mocno w pamięć, jeśli tak to dlaczego?
P - Najbardziej wspominam swoje pierwsze spotkanie supporterskie, gdzie bardziej się poznaliśmy z samymi rconami, jak i z resztą kandydatów, która się dostała.

R - Dobrze, przejdźmy teraz do serwera. Kiedy pierwszy raz zawitałeś na ProjectRPG i jeśli można wiedzieć, skąd się o serwerze dowiedziałeś?
P - Na serwer zawitałem dokładnie 2 maja 2022 roku, wtedy właśnie zaczynałem swoją przygodę z ProjectRPG ze swoim znajomym, który niestety już tutaj nie gra.

R - Jeśli już się dowiedzieliśmy, kiedy zacząłeś swoją przygodę na Projekcie, to zapytam od razu, jaka była twoja pierwsza frakcja i jak ją wspominasz?
P - Pierwszą frakcją, w której byłem, jest SATC. Bardzo przyjemnie wspominam ten okres, lecz dobre też się kończy.

R - A jak wygląda obecnie Twoja sytuacja z pracą na serwerze, czy jesteś w jakiejś frakcji zatrudniony, jeśli tak to w jakiej?
P - Obecnie jestem we frakcji SARA na stanowisku Starszy Pracownik i nie myślę o zmianie, każdemu graczowi polecam!

R - Wraz z czytelnikami życzymy samych sukcesów, kolejną rzeczą, jaką chciałbym się dowiedzieć od Ciebie, to jaki był twój pierwszy pojazd na serwerze?
P - Moim pierwszym pojazdem była czarna Manana kupiona od cygana w Angel Pine.

R - W takim razie, jaki jest twój wymarzony samochód na serwerze?
P - Moim wymarzonym pojazdem jest obecnie Infernus Kakimoto, lecz przez ostatni czas również bardzo mi się podoba Bullet GT.

R - Trzymamy kciuki za spełnienie tego marzenia. Dziękuję Ci bardzo poświęcony mi czas, czy chciałbyś kogoś na koniec pozdrowić?
P - Chciałbym pozdrowić całą frakcję SARA, organizację Akatsuki oraz moich serdecznych znajomych @Mixed @wojtpower.at @Killereq535, oraz całą resztę, z którą spędzam czas na mumble!

d3okiUO.png

Serdecznie dziękuję Wam, czytelnikom za poświęcony czas na przeczytanie tego wywiadu, oraz Supporterowi @PolisheQ.at za poświęcony mi czas i odpowiedzeniu na pytania.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News Trainee @queenofthewhite

Grafika Senior Graphic Designer @Aiishan

Korekta Empl.Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.