Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na semyaaza.at

userMacieG

Rekomendowane odpowiedzi

Login: userMacieG
Nick oskarżonego: semyaaza.at
Powód skargi: Brak zweryfikowania sytuacji i bezpodstawne nadanie mute + blokada prawa jazdy
Data zdarzenia: 6.11.2022 ok. 16:05
Dowody: Brak
Opis sytuacji:
Chwile po wyjechaniu z mechanika 2 cjtów skacze na środek drogi i rozwalają mi przód pojazdu.
Zaczynają uciekać więc zajeżdżam im drogę, pisze o zapłatę za zniszczenie.
Oni udają idiotów i dalej uciekają jadąc tyłem.
Supporter daje mi zakaz mówienia za obraźliwe słowa oraz zabiera prawo jazdy za taranowanie bez jakiejkolwiek próby weryfikacji sytuacji.
W ten sposób blokuje mi możliwość dalszej gry do następnego dnia, a osoby, które odpierdalają dalej mogą grać.
Przez takie sytuacje tracę chęć do gry.
Wystarczyło poświęcić chwile na weryfikacje sytuacji.

Uszanowanie, supporterka semyaaza z tej strony.

Zaczynając od początku. Był na Ciebie report, że wyrażasz się nieodpowiednio oraz taranujesz. Przyjmując owego reporta zaczęłam specowanie Ciebie oraz przejrzałam Twoje logi, przy czym dając mute'a za nieodpowiednie odzywki w stronę gracza. Następnie - specując Cię dalej - jechał przed Tobą gracz, który miał rozwalony silnik, docierając na mechanika, staranowałeś go, przy czym wepchnąłeś się na mechanika. Po całej sytuacji zacząłeś wyzywać moją osobę na Voice Chacie, przez co również otrzymałeś mute'a.

Report, który wysłałeś na innych graczy, którzy rzekomo odwalali, przyjął inny supporter, który zajął się tą sprawą. Kary według mnie są nadane słusznie, weryfikacja sytuacji tak samo, z resztą, Administracja RCON rozstrzygnie to prawidłowo.

Ode mnie to wszystko, oczekuję na wypowiedź administracji RCON.

Rozumiem, że obserwując całą sytuację, nie zdziwiło cię, iż jadę za kimś 20km na godzinę, gdzie on jedzie tyłem?
Sprawdzając logi nie zdziwiło cię, że moja wiadomość zawierała słowo "płać"?
Moja sprawa została dopiero przyjęto po całej sytuacji z tobą, nie wiem co ma to za znaczenie względem całego wydarzenia?

#edit
Rozumiem, że dostałem ostrzeżenie za słowo `idiota` tak?

W dniu 6.11.2022 o 17:07, userMacieG napisał:

#edit
Rozumiem, że dostałem ostrzeżenie za słowo `idiota` tak?

Dostałeś ostrzeżenie za zwroty łamiące regulamin serwera.

Otrzymałeś kary słusznie. Trzeba było czekać na administrację, a nie działać na własną rękę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.