Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na J.o.K.e.R

kamsonel

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  
Nick oskarżonego:  J.o.K.e.R
Powód skargi:  Brak uzasadnienia zabrania prawa jazdy
Data zdarzenia:  05.11.2022 
Dowody: 

ⓘ Otrzymałeś zakaz prowadzenia pojazdów na 3 dni przez J.o.K.e.R z powodem: Taran brak zapłaty - dowody dostarczone administracji
> Event Panele wygrywa Mikey058 Gratuluję! > [151] J.o.K.e.R: prosze nagranie bo ja nic takiego nie przypominam ani zadnej prosby o zaplate nie było
<< [151] J.o.K.e.R: po prostu sobie odjechałeś jak nigdy nic << [151] J.o.K.e.R: nie musze ci pokazywać bo sam widziałem
> [151] J.o.K.e.R: nagranie wyslij mi bo nie było nic takiego
<< [151] J.o.K.e.R: jeżeli nic nie było to napisz skargę
> [151] J.o.K.e.R: napisze za super podejscie do graczy
<< [151] J.o.K.e.R: było jasno widać że gracz został staranowany nie moja wina że nie potrafisz zapłaci << [151] J.o.K.e.R: za taran
> [151] J.o.K.e.R: nie przypominam takiej sytuacji nie dostalem warna ani gracz nie napisał moze był lag serwera wiec prosze cie o nagranie
<< [151] J.o.K.e.R: miałeś ostatnio karę podobną do takiej co dziś ⓘ Otrzymałeś 500$ oraz 5 reputacji za spędzoną godzinę na serwerze!
> [151] J.o.K.e.R: i według ciebie to jest argument ?
<< [151] J.o.K.e.R: jedynym argumentem jest to że nie potrafisz się przyznać do błędu i taranujesz << [151] J.o.K.e.R: Jak byś nie staranował to nie byłoby takiej sytuacji ⚠ Zanotowano utrudnienia w ruchu drogowym w lokalizacji Doherty, San Fierro! ⚠
> [151] J.o.K.e.R: super profesjonalne podejscie do gracza ja próbuje wyjasnic i dostac film bo juz żaden z was nie pokusił sie o wiadomosc lub warna
<< [151] J.o.K.e.R: Ja wiem swoje ty wiesz swoje jeżeli nie zgadzasz się z tą karą to napisz skargę i tam to << [151] J.o.K.e.R: wyjaśnimy

Opis sytuacji: Dostałem prawo jazdy bez podstawnie zadnej informacji nie dostałem tylko od razu prawko a na prośbę dostania filmu zostałem spławiony << [151] J.o.K.e.R: jedynym argumentem jest to że nie potrafisz się przyznać do błędu i taranujesz

Zresztą logi wszystko przedstawiają 

Dostałem nagranie od Unluckyboii że został staranowany, na filmiku było jasno pokazane że go staranowałeś, pojechałeś sobie jakby nic się nie stało. Często jesteś karany za bardzo podobne sytuacje, nie muszę podawać ci nagrania bo nie mam takiego obowiązku. Jeżeli będzie trzeba mogę podesłać filmik przestawiający tą sytuację administracji RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.