Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na [cyprian] - oskarżony przez EventiSe

BCK

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:cyprian
Data zdarzenia: 10.12.2020
Opis zdarzenia: Pracownik odholował auto zaparkowane prawidłowo na kosiarkach, z powodem "źle zaparkowany za 200$", ponadto podczas pisania do oskarżonego w celu poinformowania o skardze, wykazał się komplentym brakiem szacunku w stronę gracza. Żądam zwrócenia kosztów wyciągnięcia pojazdu z PP.
Dowody: 
Imgur: The magic of the Internet

Witam! Widzę, że jest skarga na mnie więc się wypowiem. Auto stało złe zaparkowane jak widać na poniższym screenie. Proszę mi wytłumaczyć gdzie wykazałem się brakiem szacunku. Pisałem ci, że nie mam na Ciebie czasu, ponieważ rozwiązywałem inny problem z graczem który pisał o to samo przy czym wyzywał mnie. Po co piszesz do mnie o auto jak ja mam tonę takich wiadomości o treści ,, Czemu wzioles moje auto do pp". Lepiej napisać skargę i to wyjaśnić. Nie zdążę odpisać 5 graczom naraz. A co do auta widać, że stoi niepoprawnie. Czy auta powinno się tak stawiać? No chyba nie, ponieważ stoi na tzw. Szybkim wjechaniu i rozpoczęciu pracy. Powinno się stawiać je prosto.

mta-screen_2020-12-10_08-08-46.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.