Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Zniknięcie zebranych duchów

M340i

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w dniu wczorajszym od godziny około 23:00 zbierałem eventowe duchy. Kilkanaście minut po północy wywaliło serwer, wystąpił network trobule, w tamtej chwili miałem zebrane 60 duchów. Serwer spadł z rowerka, ja nie miałem czasu czekać w nieskończoność więc stwierdziłem że dokończę zbieranie dzisiaj. Po wejściu na serwer i zebraniu ducha wyświetlił mi się komunikat iż jest to pierwszy zebrany duch. Przez wywalenie serwera postęp mojego zbierania i czas poświęcony na ten event przepadł. Sprawdziłem miejsca w których zbierałem już duchy są one na nowo do zebrania. Co ciekawe postęp zebranych duchów zniknął natomiast pieniądze za zebrane duchy zostały na koncie. Proszę w trybie pilnym zająć się tą sytuacją ponieważ wina leży TYLKO I WYŁĄCZNIE po stronie serwera. Event trwa do dzisiaj do godziny 23:59 a ja nie mam czasu na zbieranie wszystkiego od nowa. 

Dowód w postaci logów na zebrane duchy

Zebranie pierwszego ducha w dniu wczorajszym
[2022-11-03 23:17:06] [Output] : Halloween Wciągnąłeś 1 ze 100 duchów!

Zebranie 60 ducha przed wywaleniem serwera
[2022-11-04 00:29:42] [Output] : Halloween Wciągnąłeś 60 ze 100 duchów!

Zebranie pierwszego ducha w dniu dzisiejszym
[2022-11-04 11:34:25] [Output] : Halloween Wciągnąłeś 1 ze 100 duchów!

Dodatkowo można sprawdzić stan gotówki przy sobie, różnica w posiadanej gotówce wynosi 10.000$

Jako że sprawa jest pilna oczekuję natychmiastowego rozwiązania sytuacji @Zebra@Sky@Volenir@Jator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.