Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na J.o.K.e.R

CzopeX62

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  TopeX62
Nick oskarżonego:  J.o.K.e.R
Powód skargi:  zostałem kickniety z serwera za "oszukiwanie w evencie" kiedy robiłem wszystko zgodnie z zasadami
Data zdarzenia:  03.11.2022 17.50
Dowody: wszystko wysle na dc osobie zajmującej sie skargą 
Opis sytuacji: Byłem na evencie etapowym i mielismy jechac traktorami na mc i rowerami znajdującymi sie na owym mc mielismy jechac na grzybiarza ale jako iż nie dało sie nimi jechac do przodu kazano nam jechac traktorami na grzybiara dojechalem na grzybiarza traktorem wsiadlem do duna którym mielismy jechac na lotnisko LS i chwile po tym jak nim ruszylem dostalem wyrzucony z serwera za oszukiwanie w evencie

Witaj, już śpieszę się z odpowiedzą.
Dostałem informacje od Bollmena ,że mam wyrzucać graczy którzy jadą traktorami, niestety za późno dostałem od niego informacje że rowery na których gracze mieli jechać były zbugowane. Nie widzę potrzeby pisania skargi, gdyż informacja o rozpoczęciu kolejnego eventu i wytłumaczenie błędu poprzedniego eventu było napisane na czacie globalnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.