Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Przypadkowy zakup podświetlenia licznika.

volt2k3.wfb

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka

Przeglądałem w kompo podświetlenia licznika i przypadkiem zakupiłem lodowe podświetlenie za kwote 45 000$.

Przez chwile zaplątały mi sie wszystkie myśli i myślałem, że "Cofnij" jak zawsze i wszedzie jest po prawej stronie, ale jednak jest tam "Zmień", no i niestety mialem gotówke przy sobie i jestem stratny, ponieważ nie dość że ten kolor kompletnie nie pasuje do mojego mokrego snu na vizu (gdyby jeszcze to był docelowy kolor to bym przeżył), to jeszcze zmiana podświetlenia miała być ostatnia, a te 45k miałem w tym momencie wydać na coś innego. No i jestem załamany tym wypadkiem przy pracy bo te 45k to dla mnie jest prawie 8 godzin zarobku.. 

Jest możliwość żebyście cofneli mi do braku podświetlenia i te 45k oddali? Ogromnie błagam na kolanach ;( 

[2022-11-01 23:39:17] [Output] : ✔ Pomyślnie zmieniono kolor podświetlenia licznika na Lodowy!  

Screenshot_21.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.