Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na teez.

PanMaksymilian

Rekomendowane odpowiedzi

Login: maksiu*
Nick oskarżonego: teez.
Powód skargi: Otrzymałem zakaz prowadzenia pojazdów, ponieważ  " staranowałem innego gracza kurierką"
Data zdarzenia: 31.10.2022 ok. 19
Dowody: na samym dole
Opis sytuacji: Pracowałem sobie normalnie na kurierze, aż nagle dostałem prawko z powodem: "Celowy taran + brak zapłaty".  Napisałem do supportera o co chodzi i czy mogę zobaczyć dowód, on odpisał mi: (<< [223] teez.: nie musze pokazywac dowodow).  Zapytałem go w jaki sposób mogłem kogoś staranować na kurierze: (>> [223] teez.: jak moglem kogos ztaranowac?) (>> [223] teez.: na kurierce).  Tutaj napisałem, że to wina serwera a nie moja: (>> [223] teez.: to nie moja wina, tylko wina serwera). Gdy napisałem, że napisze na niego skargę (bo nie uważam żeby to była moja wina). To odpisał mi: (<< [223] teez.: zaraz sie dowiem co i jak) (<< [223] teez.: od rang wyzej i zobacze) gdy już się "doinformował" to odpisał mi: (<< [223] teez.: No jechales pod prad, staranowales. wiec dostaĹ‚eĹ› prawko). W tym momencie głównym powodem prawka jest "jazda pod prąd"  (gdyby administracja dawała prawko za jazde pod prąd, to pół serwera by na nogach chodziło). Uważam, że supporter przyczepił się tutaj na siłę do tej jazdy pod prąd (jazde pod prad interpretuje tutaj jako ciągłą jazdę pod prąd, a nie że wypadłem na przeciwny pas na max. 5 sekund). Uważam, że kara jest bezpodstawna, ponieważ dlaczego mam odpowiadać za błędy serwera? Mam nadzieję, że kara zostanie usunięta, a supporter doinformowany, że taki błąd istnieje i to nie wina gracza, a serwera. 

Zrzut ekranu (269).png

Hejka, dostałeś karę za staranowanie gracza, który jechał swoim pasem, Ty zjechałeś na jego i uderzyłeś w niego. Dowód, za który została Ci zabrana licencja został podesłany już do RCON. Głównym powodem nie jest "jazda pod prąd', a taran gracza, któremu uszkodziłeś pojazd oraz spadł mu poziom zadowolenia na aplikacji transportowej. Tyle ode mnie, czekam na odpowiedz RCON.

27 minut temu, maksiu* napisał:

W tym momencie głównym powodem prawka jest "jazda pod prąd"  (gdyby administracja dawała prawko za jazde pod prąd, to pół serwera by na nogach chodziło). Uważam, że supporter przyczepił się tutaj na siłę do tej jazdy pod prąd

Według mnie, kara została nada słusznie, nic więcej nie mam do powiedzenia. Czekam na RCON.

15 minut temu, maksiu* napisał:

W ciągu dalszym to nie jest moja wina, fakt może i zjechałem na przeciwny pas bo oglądałem serial i się zagapiłem, no ale to dalej błąd serwera. 

Zaczekamy na RCON.

Rzeczywiście jechałeś pod prąd i sytuacja nie wygląda nawet na chwilowe zjechanie na drugi pas. Przez dłuższy czas jechałeś z dużą prędkością po przeciwnym pasie pod prąd, po uderzeniu w gracza się nie zatrzymałeś. 

Na przyszłość napisz najpierw apelację od kary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.