Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na v3ntos

PanParowka67

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 20423
Login: wywrotka
Nick oskarżonego: v3ntos
Powód skargi: Oszustwo na 100-150k
Data zdarzenia: 27.10.2022r.
Dowody: dowody.txtconsole.log.5- logi z tej wymiany 
Opis sytuacji: Zostałem oszukany na 100-150k. Gracz umiejętnie oszukał mnie na sprzedaży "auta na id". Chciałem sprzedać auto kupione od niego i wtedy zrozumiałem co się stało. Każda oferta po max. 130k. Co tu jest grane? Najprawdopodobniej doszło tutaj do sytuacji w której przyjaciel oskarżonego podbijał oferty sprzedarzy pojazdu Fortune o id 1019. Wszystko zamieszczone w załączniku. Kolega dodatkowo przy sprzedaży mówił, że największą ofertę którą miał to było 250k (można sprawdzić logi). Wszystko dobrze przemyślane, a gdy zaproponowałem odmiankę to nawet nie było o tym mowy. Proszę o dokładne wyjaśnienie tej sprawy! Nie chodzi mi o nic wielkiego. Bardzo chciałbym odmianki lub czegoś w tym stylu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.5dd45419e99a0c2b7b785ed0e8e08d57.png

Ale o co ci chodzi wywrota, ja ci pisałem czy chcesz czy nie, ze dam ci czas. Nikt ci nie kazał się ze mną wymieniać 😄

Na serwerze w logach mozna zobaczyc ze mialem offe od MIrasa 195k, forum Endriuk 235k [ wycofał się ] 

Dopłaciłem w wymianie 70k takze mysle ze nie poleciałem zbytnio z tym patrząc na to ze wartosc rynkowa sentinela to 250k 🙂

12 minut temu, v3ntos napisał:

Ale o co ci chodzi wywrota, ja ci pisałem czy chcesz czy nie, ze dam ci czas

Na serwerze w logach mozna zobaczyc ze mialem offe od MIrasa 195k, forum Endriuk 235k [ wycofał się ] 

Dopłaciłem w wymianie 70k takze mysle ze nie poleciałem zbytnio z tym patrząc na to ze wartosc rynkowa sentinela to 250k 🙂

Dodatkowo offe 250k miałem gdzieś na dc od starego znajomego 

@Miras*oferowal bodajże 195k na serwerze 

Miałeś dopłacić 50k, a nie 70k. Dopłaciłeś tyle, ponieważ dorzuciłem do wymiany picadora. Oferty na forum były podbijane. Oferta 180k, kolega podbił i nagle kiedy EndriuK zaoferował 235k to  koleżka wycofał się. Ciekawe co? Jeżeli miałeś offe, przed wymianą, na 250k to pokaż stary, nic Ci nie szkodzi. 🙂

Mordzia, nie będę nic szukał tutaj bo nie znajdę tego wśród spamu 

po 2 @Miras* oferował 195k to nawet odliczając picadora to sprzedając ja za 130 masz 180k, ale dałem 70k biorąc picadora którego sprzedałem i tak za 15

Ale ty tak czy siak dostałeś 70k które jak dołożysz sprzedając fortunę za rzekome 130k to masz równe 200, to powiedz mi jak mogłem duzo zarobić skoro sent nie jest warty aż tyle? Jak dla mnie wymiana kwotowo uczciwa i nie będę sie kłócił 

czekam na głos administracji w tej sprawie i wtedy pogadamy 🙂

5 minut temu, v3ntos napisał:

Mordzia, nie będę nic szukał tutaj bo nie znajdę tego wśród spamu 

po 2 @Miras* oferował 195k to nawet odliczając picadora to sprzedając ja za 130 masz 180k, ale dałem 70k biorąc picadora którego sprzedałem i tak za 15

Ale ty tak czy siak dostałeś 70k które jak dołożysz sprzedając fortunę za rzekome 130k to masz równe 200, to powiedz mi jak mogłem duzo zarobić skoro sent nie jest warty aż tyle? Jak dla mnie wymiana kwotowo uczciwa i nie będę sie kłócił 

czekam na głos administracji w tej sprawie i wtedy pogadamy 🙂

Po prostu straciłeś jak dla mnie i tyle. Było wszystko przemyśleć i na trzeźwo podjąć decyzje 😊

11 minut temu, wywrotka napisał:

Nawet jeśli administracja nie rozpatrzy tej sprawy pod względem odmianki to wyjaśnimy sobie podbijanie ofert na forum 😉

Nikt mi ofert nie podbijał, to ze znajomy jakiś z gierki chce kupić suto to podbijanie oferty? 

idac tym tokiem rozumowania auta mogę sprzedać tylko obcym bo oferty od znajomych graczy to już podbijanie xd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.