Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na czupan.Sidzej

Nexury

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 26660
Login: Kittymati66
Nick oskarżonego: @czupan.Sidzej
Powód skargi:  taran.
Data zdarzenia: 28.10.2022 22:01
Dowody: nagranie Imgur: The magic of the Internet (jak nie zadziała to na pw wyśle).
Opis sytuacji: Witam, chciałem poinformować, że owy gracz nie potrafi jeździć z godnie z taryfikatorem. Jechałem na powrót do frakcji z godnie krd a tu nagle gracz wjechał we mnie, oraz jak jechałem dalej, jechał pod prąd (co groziło ruch drogowy) oraz wjechał we mnie i uszkodził pojazd frakcyjny. Chciałem gracza poinformować żeby oddał odszkodowanie pojazdu chociaż, ale nie wiem niestety co się stało z tym graczem ponieważ, już go na serwerze nie było.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  image.png.339d1bb073b89e35c7e9e5bfbe915db6.png

40 minut temu, czupan.Sidzej napisał:

zaplace ci

ale chcem poinformowac ze ja nie udezylem

a dobra to to bylo

po 1 nie mowiles abym placil

a po 2 nie wiem czy widziales ale chcialem skrecic tam na rondzie ale mnie wybilo

No spoko to zapłać w Los Santos przez urząd do uid 26660 odszkodowanie i tyle. Po za tym jak chciałem do ciebie napisać to już cię nie było na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.