Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z dvvmzxq

bestia66

Rekomendowane odpowiedzi

u1yZMGP.png

naTqDnE.png

Witajcie drodzy czytelnicy!
Przed wami Senior Pressman @Ketion z Redakcji Prasowej Project News. Przedstawiam wam wywiad z członkiem frakcji San Andreas Medical Department - @dvvmzxq! Zapraszam do czytania.

Gzqqb1L.png

R - Redaktor @Ketion  |  D - @dvvmzxq

R - Uszanowanie, Senior Pressman Ketion z Redakcji Prasowej Project News.
D - Witam, z tej strony AEMT I dvvmzxq z San Andreas Medical Department.

R - Dziękuję, że zgodziłeś się na udział w wywiadzie dla naszej redakcji.
D - Nie ma problemu.

R - Mógłbyś na początek przedstawić się naszym czytelnikom, powiedzieć w skrócie coś o sobie?
D - Nazywam się Tomek. Na co dzień chodzę do technikum informatycznego. W wolnym czasie interesuje się sportami, muzyką i gram w gierki.

R - Moglibyśmy wiedzieć jaki sport uprawiasz?
D - Obecnie uczęszczam tylko na siłownie, ale w przeszłości trenowałem siatkówkę i dalej lubię w nią grać, jeśli mamy okazje na WFie czy gdzieś w lecie na plaży.

R - Rozumiem, przechodząc do gry - jak wylądowałeś na MTA? ProjectRPG był twoim pierwszym serwerem?
D - Moim pierwszym serwerem był wszystkim dobrze znany Pylife, który został wyłączony pod koniec 2020 roku. A na MTA wylądowałem w 2014 roku. Wyżej wymieniony serwer pokazał mi kolega i tak się wciągnąłem, że grałem tam równe 6 lat. Na "PRPG" trafiłem natomiast przez przypadek, gdyż chciałem zobaczyć czy warto jest tutaj grać. Jak widać, spodobało mi się i gram aktywnie od października 2020 roku.

R - Wow! Powiedz nam, ile na obecną chwilę masz przegranych godzin na naszym serwerze?
D - Na dzień dzisiejszy posiadam 500h. Może nie jest to powalająca liczba, ale przeważnie wchodziłem tylko na różne eventy do początku tych wakacji (2022). Znalazłem trochę czasu, więc zdecydowałem się dołączyć do frakcji SAMD i aktualnie staram się być codziennie na serwerze.

R - Idealny moment, żeby przejść do tematu frakcji. SAMD było twoją pierwszą frakcją? Czy może należałeś wcześniej do innych frakcji?
D - SAMD jest moją drugą frakcją. Rok temu należałem do SATC, ale było to dla mnie nudne, monotonne i nie miałem czasu, dlatego odszedłem na randze "Kierowca".

R - Dobrze, a od kiedy należysz do SAMD? Czy według ciebie dużo musiałeś poświęcać czasu, aby znaleźć się na takim stopniu, na którym aktualnie jesteś?
D - Do SAMD dołączyłem, z tego, co pamiętam w połowie Lipca tego roku. Według mnie poświęcałem bardzo dużo czasu, żeby znaleźć się na stopniu, na którym obecnie jestem.

R - Mhm, a jak według ciebie z atmosferą we frakcji? Dobrze się w niej czujesz?
D - Uważam, że atmosfera frakcyjna jest bardzo dobra. Osobiście czuję się w niej dobrze i myślę, że każdy, kto tutaj dołączy, nie będzie narzekać i mu się spodoba.

R - Masz postawiony przed sobą jakiś cel we frakcji, który chcesz osiągnąć?
D - Nie myślę o tym na razie. Mimo że jestem na wysokiej randze, to bardzo dużo osób jest nade mną i zdobycie szkoleniowca, a później zarządu jest misją bardzo trudną do zrealizowania. Jeśli będę wiedział, że będę mieć okazję - będę dążyć do tych celów, które opisałem wyżej. Na pewno dam z siebie 100 procent.

solu3Py.png

R - W takim razie życzymy ci powodzenia! Były frakcje - pora na biznesy. Należysz obecnie do jakiegoś biznesu? A może należałeś bądź masz plan, aby wstąpić w szeregi jednego z nich?
D - Jeśli chodzi o biznesy mam tylko jeden cel do zrealizowania, mianowicie Top Betting. Czasami lubię sobie po obstawiać mecze i fajnie by było dołożyć swoją cegiełkę w tym biznesie.

R - Mamy nadzieję, że kiedyś cię właśnie tam zobaczymy! Powiesz nam teraz coś o swojej motoryzacyjnej przygodzie? Jaki był twój pierwszy pojazd, a jaki masz dziś?
D - Moja motoryzacyjna przygoda zaczęła się skromnie od Perenniala i to z 3 cyfrowym ID, którego sprzedałem koledze. Obecnie mam dwa autka, czyli Jestera i Elegy. Planuje zakupić w niedługim czasie Mananę DTM.

R - Nieźle, a jaki jest twój wymarzony pojazd?
D - Celuje jak większość graczy w Bulleta GT, czyli bardzo pożądany pojazd w naszej społeczności serwerowej.

756gDxX.png

R - Raczej nie łatwe do zdobycia auto, lecz nie zatrzymuj się i dąż do sukcesu. Teraz przejdźmy do administracji - planujesz napisać podanie do ich grona?
D - Planuje napisać, ale na razie myślę, że jest to nie do zrealizowania. Mianowicie mam sporo kar, potrzebuję więcej godzin i wyższego stanowiska we frakcji.

R - Dobra, a teraz całkiem inne pytanie, nawiązujące do aktualnego eventu serwerowego. Powiedz nam - co o nim sądzisz? Osobiście obchodzisz święto Halloween?
D - Osobiście uważam, że święto Halloween jest fajną opcją, ale obchodzenie tego w naszym kraju nie jest aż tak popularne. Ja obchodzę ten dzień jako święto zmarłych i jak większość - spędzę ten czas z najbliższą rodziną, żeby pojechać na groby.

R - Rozumiem. Niestety muszę oznajmić, że nasz wywiad dobiegł końca. Chciałbyś dodać coś od siebie, na przykład pozdrowić kogoś?
D - Pozdrawiam najlepszą organizację Fame, dobrych chłopaków z SAMD i nasz frakcyjny wydział strefy kibica, za który odpowiadamy z @Barson.bec i @bencownik.
R - Również pozdrawiamy! Jeszcze raz Ci dziękuję za chęci i szczere odpowiedzi.
D - Nie ma problemu, również dziękuję za wywiad.

8eybfgF.png

Autor: @Ketion
Grafiki: @Aiishan
Korekta: @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.