Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Grafika] Licznik - ProjectRPG

WesleyJR

Rekomendowane odpowiedzi

No siemano, widziałem że spore zainteresowanie budzą moje grafiki dlatego dzisiaj wrzucam grafikę Licznika tym razem robioną od zera tak żeby pasowała do reszty moich grafik. 

licznik.png.d469b8e3195c136fb33ec372d991e9f4.png

Przykładowy kolorowy licznik:

s123.png.36c7ac81d1e18b0e8acb25b9a78d1e76.png

Moje poprzednie projekty

Godzinę temu, aperr.at napisał:

niby git, ale imo z jakiegos powodu nie pasuje do stylu serwera ;d

ale do tych grafik co juz wczesniej robiles, to pasuje

No dlatego też napisałem "wrzucam grafikę Licznika tym razem robioną od zera tak żeby pasowała do reszty moich grafik"

Licznik wizualnie wygląda świetnie, pozwolę sobie przepisać zdanie innych, że licznik nie bardzo pasuje do stylu serwera. Mi osobiście bardzo kojarzy się z typowym serwerem potocznie zwanym "pseudolem", prywatnie doceniam twoje umiejętności i poniekąd ich zazdroszczę oraz gratuluję.

Szczerze ja bym nie chciał aby powyższy licznik wykonany z bardzo wielką dokładnością, (szczegóły są dopracowane co się ceni ) został na serwer wprowadzony. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.