Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na HymelJadwiga

hjpr

Rekomendowane odpowiedzi

Login: HyperSonic0
Nick oskarżonego: @HymelJadwiga
Powód skargi: Niedokładne wykonywanie obowiązków administracyjnych.
Data zdarzenia: 2022-10-21 20:57:17
Dowody: https://imgur.com/a/tzvptmu
Opis sytuacji: Support wykonuje obowiązki administracyjne z zerową dokładnością, nikt nie został przeze mnie potrącony, jedynie mój znajomy został delikatnie przepchany, a mimo wszystko otrzymałem opj. Proszę o wyciągnięcie odpowiednich konsekwencji wobec członka ekipy serwera. W razie wątpliwości ze strony oskarżonego, proszę ukazać dowód w którym gracz został przeze mnie rozjechany, a nie przepchany, chociaż wątpie, że ma coś takiego w swoim posiadaniu, ponieważ jak poprosiłem o wyjaśnienia to

Cytat

✔ Supporter HymelJadwiga odrzucił twoje zgłoszenie!

Hej, Hymel z tej strony.

Z mojej perspektywy wyglądało to jakbyś VDM'ował pobliskich graczy i taranował białego Patriota.

1 godzinę temu, HyperSonic0 napisał:

jak poprosiłem o wyjaśnienia to

Cytat

✔ Supporter HymelJadwiga odrzucił twoje zgłoszenie!

Nie próbowałeś wyjaśnić sprawy, z pretensjami napisałeś, że przecież nikogo nie potrąciłeś. Moim zdaniem kara jest jak najbardziej słuszna. W jednym aspekcie muszę przyznać Ci rację, a dokładnie źle ująłem tytuł kary. Nie mam nic więcej do dodania, czekam na decyzje administracji RCON.

W dniu 21.10.2022 o 21:07, HyperSonic0 napisał:

proszę ukazać dowód

Administracja nie ma obowiązku posiadać dowodów, aby ukarać gracza. Wyjątek stanowi ukaranie gracza będącego na służbie.

Jeżeli uważasz, że kara jest niesłuszna to nie piszesz skargi tylko apelację od kary. Po to jest tamten dział. 

Dodatkowo, to że u Ciebie nie było widać potrącenia nie znaczy, że u innych graczy tego nie było. Tak działa synchronizacja. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.