Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Traperhoff

hicube

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hicube
Nick oskarżonego: Traperhoff
Powód skargi: tepnięcie pojazdu na przecho bez podstawy
Data zdarzenia: 21.10.22 koło 20:34

Dowody: https://imgur.com/a/DJkzjwH
Opis sytuacji: Podjechałem pod spad z myślą jakiegoś fajnego pościgu rp a owy supporter po dosłownie 10 sekundach wytepał mi pojazd na przecho, co tu wiecej dodawać na filmiku wszystko widac.

Teraz, hicube napisał:

Driftowałem? w takim razie dorzucam drugi dłuższy filmik z drugiej perspektywy gdzie widać jak "driftuje" XD Na filmiku również widać ze świeżo po podjechaniu pisze ci "dawaj pościg" a ty po 10 sekundach wytepujesz pojazd https://imgur.com/a/cuvggJ7

Bardzo dobrze, że podesłałeś ten film - widać fragment gdzie próbujesz na mnie najechać driftując + ostrzegam Cię, abyś odjechał a Ty to ignorujesz.

Czekam na decyzje ARCON.

dobra bo próbujesz oszukać sam siebie chyba, ostatnia moja odpowiedz

a mianowicie jak widać dokładnie nie filmiku ze przestawiam się pod radiole żeby zjechać z chodnika a ty piszesz ze celowo chce cię przejechać to widać ze jesteś nieźle odklejony, podsumowując nie musisz kręcić bo na filmikach jasno widać co robisz

również czekam na decyzję ARCON.

Zostałeś ostrzeżony, ale nie odjechałeś - poniosłeś konsekwencje. 

W dniu 21.10.2022 o 21:12, hicube napisał:

widać ze jesteś nieźle odklejony

§ 2
Skarga powinna być napisana w stylu formalnym, wraz z zachowaniem zasad poprawnej polszczyzny.

To nie jest miejsce na takie odzywki, jeżeli nie potrafisz w poważny sposób napisać skargi to otrzymujesz punkty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.