Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Halloween - licytacja pojazdów

Livia

Rekomendowane odpowiedzi

2Syt8fA.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Junior Reporter @Livia Redakcji Prasowej Project News.
Dziś przedstawię Wam licytacje pojazdów, która odbyła się w sobotę 29.10.2022 o godzinie 18:00. 

VDgjwdI.png

Licytacje odbywają się w Las Venturas na dzielnicy Blackfield. Pojazdy zostały wystawione do obejrzenia w miejscu licytacji 19.10.2022. Niżej zostaną przedstawione informacje o tuningu wizualnym, tuningu mechanicznym, model dostępny na serwerze, VUID pojazdu, cena wylicytowanego pojazdu oraz wskazanie osoby, która go zdobyła.

XGwBbve.png

1. Walton

VZvUdXz.png

Tuning wizualny - kolor świateł oraz licznika Miętowy, felgi Dollar, przyciemnienie szyb 70%, Bodykid F-250 Classic

Tuning mechaniczny - Ogranicznik prędkości, Wykrywacz fotoradarów, System ABS, Radio, Gwint. zawieszenie

Model na serwerze - 3

VUID - 4

Cena wylicytowanego pojazdu - 4,400,000$

Właściciel - @surfus_1370

XGwBbve.png

2. Majestic

dNYz2kw.png

Tuning wizualny - Kolor świateł purpurowy, Felgi Access, Wydech

Tuning mechaniczny - Ogranicznik prędkości, Wykrywacz fotoradarów, System ABS, Radio, Gwint zawieszenie.

Model na serwerze - 1

VUID - 129

Cena wylicytowanego pojazdu - 1,000,000$

Właściciel - @GASH

XGwBbve.png

3. Bullet

p56G9ii.png

Tuning wizualny - Kolor świateł oraz licznika limonka, Felgi Switch, Duży rozmiar felg, Bodykid MK2

Tuning mechaniczny - Ogranicznik prędkości, Wykrywacz fotoradarów, System ABS, Radio, Butla LPG 75l, Gwint zawieszenie, Opony sportowe.

Model na serwerze - 1

VUID - 267

Cena wylicytowanego pojazdu - 9,500,000$

Właściciel - @Euzebiusz

XGwBbve.png

4. Feltzer

ofCZStN.png

Tuning wizualny - Kolor świateł oraz licznika złoty, Felgi Atomic, Poszerzenia opon 2,2.

Tuning mechaniczny - Ogranicznik prędkości, Wykrywacz fotoradarów, Radio

Model na serwerze - 2

VUID - 315

Cena wylicytowanego pojazdu - 1,450,000$

Właściciel - @Euzebiusz

XGwBbve.png

5. Sultan

RKja9G8.png

Tuning wizualny - Kolor świateł oraz licznika lazurowy, spojler, Felgi Mega, Wydech, Przedni zderzak, Poszerzenia opon 2,2, duży rozmiar felg.

Tuning mechaniczny - Ogranicznik prędkości, Wykrywacz fotoradarów, Radio, Butla LPG 75l, Gwint zawieszenie.

Model na serwerze - 7 

VUID - 349

Cena wylicytowanego pojazdu - 7,000,000$

Właściciel - @*TiGeR*

XGwBbve.png

6. Hotknife

drSQmJO.gif

Tuning wizualny - Kolor świateł oraz licznika pomarańczowy, Felgi Wires, Przyciemnienie szyb 70%.

Tuning mechaniczny - Ogranicznik prędkości, Wykrywacz fotoradarów, System ABS, Gwint zawieszenie.

Model na serwerze - 2

VUID - 29534

Cena wylicytowanego pojazdu - 3,800,069$

Właściciel - @Emciok

Gzqqb1L.png

- Uczestnik licytacji | RE- Redaktorka Project News @Livia

RE Witam z tej strony Junior Reporter @Livia z Redakcji Prasowej Project News. Cieszę się, że zgodziłeś się udzielić wywiadu. Możemy zaczynać?
U - Siemanko, pewnie możemy zaczynać.

RE - Zacznijmy od wrażeń, jakiś pojazd spodobał się tobie konkretnie?
U - Największe wrażenie wywarł u mnie hotknife i byłem bardzo ciekaw, kto go wylicytuję. Inne pojazdy posiadały tylko niskie ID i dostępność na serwerze. Sam chciałbym mieć jakikolwiek z tych pojazdów. 

RE - Licytowałeś jakiś pojazd?
U - Niestety nie, miałem zbyt mało pieniędzy. 

RE - Jakaś suma zaskoczyła cię za dany pojazd?
U - Nie spodziewałem się, że za tyle pójdzie sultan, a bullet był do przewidzenia.

RE - Lubisz mieć coś na niskim ID?
U - Pewnie, po prostu wygląda lepiej, a tak to nic więcej mi nie daje. Lubię mieć coś na mniejszym ID, ale kupowanie czegoś szczególnego jak tu na licytacjach nie jest dla mnie.

RE - Jak oceniasz klimat całych licytacji, towarzyszyły Ci jakieś specjalne emocje?
U - Dużo ludzi, przez co miałem większe lagi. Przy pierwszym pojeździe jakbym jest Walton, nudziło mnie przebijanie się graczy o 5k. Reszta była dosyć ciekawa i często niespodziewana. Spodobało mi się takie coś i mam nadzieję, że spróbuję w przyszłości.

RE - Dziękuję za wywiad.  Miłego dnia.
U - Również dziękuję. Do zobaczenia. 

8eybfgF.png

Autor: @Livia
Grafiki: @Aiishan
Korekta:  @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.