Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na GoodSpeler

Czesiu

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 33116
Login: Czesiu
Nick oskarżonego: GoodSpeler
Powód skargi: Wywiezienie mnie samochodem i zostawienie, namawianie taksówkarza aby nie zabierał mnie taryfą, blokowanie mi drogi, nakazanie aby sara zabrala pojazd na pp
Data zdarzenia: 19.10
Dowody: b98xZAg.png

70V8RoF.png

1FIWWlH.png
Opis sytuacji: Za autem się rozglądałem bo zarobić chce i kupić, ale ta jego trumienka pali 9 litrów to nie bede bral przeciez. Stestowalem za duzo pali nie wzialem ten mnie wywiozl namawial taksowkarza do zlych czynow zblokowal mi auto wezwal sare kazal dac na pp pacholek barey przyzwolil auto na pp pozer na wolnosci. Rządam zwrotu pieniedzy za pp bo bylem w pojezdzie i moglem wyjechac. Gracz złamał regulamin serwera i licze na srogie ukaranie go
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 70V8RoF.png

Po pierwsze sam w tej skardze pokazałeś że mnie okłamałeś min w tym że napisałeś mi że masz kasę pomimo tego że tu napisałeś że " bo zarobić chce i kupić" jasno informowałem cię iż raty nie wchodzą w grę tylko sama kasa, pierw chciałeś go zobaczyć więc napisałeś żebym podjechał na sf perkiem lecz mi się śpieszyło (o tym również informowałem) więc pojechałem sułtanem żeby było szybciej i chciałem cię podwieźć pod domek na którym stał. Dojechałem do sf okazało się że masz monobeama i chciałeś nim jedziechać więc stwierdziłem że dobra i pojechaliśmy. Dojechaliśmy do domku to uparłeś się że chcesz klucza żeby przetestować jak to lata więc z niechęcią ci go dałem (niechęć wynikała z tego że miałem już sytuacje że osoba jeździła i nie kupiła bez podania powodu ) na początku pisałeś że chcesz zobaczyć jak to lata więc pojeździłeś chwilę aż w końcu się wkurzyłem i zabrałem klucza (chwilę przed zabraniem chcieliście żeby zobaczyć vmaxa ) więc pojechałem zrobić V-maxa na którym wyszło 145km/h. Stwierdziliście że chcecie jeszcze podjechać diagno więc już z niechęcią pojechałem (od początku pisałem że mi się turbo śpieszy bo musiałem iść na korepetycje a do tego musiałem skończyć sprzątać pokój ) Nagle jak dojechaliśmy diagno to zaczęło się przeciąganie (w mojej opinii) więc pisałem nawet na ssie pod skargą jest pokazane że pisałem na chacie że mi się śpieszy i że podkreślam to któryś raz ( ale tego już nie zaznaczył w swojej skardze ). Owszem napisałem niefajnie ( i za to szczerze przepraszam bo mnie poniosło i nie zdaję sobie sprawę że nie powinienem tak napisać)bo się po prostu się wkurzyłem bo mi się śpieszyło i jak na początku miał brać na pewno to potem zaczęło się moim zdaniem wymigiwanie się od kupna bo "dużo pali". Więc jak już wyjechaliśmy z diagno to okazało się że jednak czeka na odp jakiegoś kolegi co mu to wyceni (tutaj warto spojrzeć w logi bo nie pamiętam jak to dokładnie było ) aczkolwiek żebym poczekał 15/30min (śpieszyło mi się i chyba nawet pisałem że o 15 dobrze by mi było wyjść ). Więc wysadziłem ich koło stacji i owszem było to niefajne aczkolwiek również moim zdaniem nie fajnym zachowaniem było takie przeciąganie gdy gracz wiedział że mi się śpieszy. Co do auta na domku to nigdzie nie wyraziłem zgody na to aby gracz postawił je na moim domku więc do odholowania miałem pełne prawo.(był przy tym supporter)  Pozdrawiam.

Oraz czemu twoim zdaniem to co napisałem wyżej (że za 2h będę w domu to się rozpisze itd ...) Podciagasz pod chamskie i wulgarne odzywki jak to ty jako pierwszy po chamsku odpisałeś na na wiadomość która w żadnym stopniu nie była zaczepliwa a tym bardziej obrażająca "Jak wrócę do domu to wyjaśnię co i jak (jeśli ktoś chce to wszystko jest w logach "

A odpisałeś "Ty powagi lepiej nabierz bo olewasz temat i atencji szukasz"

po czym odpisałem również bez żadnych zaczepek ani pstryczków słownych "Tak jak pisałem wyżej, wyjaśnię wieczorem. Bo idę na korepetycje"

to odpisałeś że niby jestem arogancki (choć nic aroganckiego nie napisałem) "Zwykła arogancja chłop unika odpowiedzi bo się boi"

oraz obrażasz supportera "pacholek barey przyzwolil ..."

Pozdrawiam.

Na te 3 stówy możesz czekać nawet i rok, mnie to nie obchodzi (nie mam ci za co oddawać ). A co do czasu to już wyżej napisałem co i jak i nie zamierzam się przed tobą płaszczyć 🙂

Myślę że już wszystko co miałem to napisałem, czekam na decyzję administracji.

Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.