Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Telefoniaz_

Toby.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 59977
Login: Toby.
Nick oskarżonego: @Telefoniaz_
Powód skargi: Oszustwo przy sprzedaży pojazdu. 
Data zdarzenia: 16.10.2022 godz 17:00
Dowody: W postaci logów : [2022-10-16 16:57:47] [Output] : (88) Toby.: to ecu 1ma ta ?
[2022-10-16 16:57:56] [Output] : (88) Toby.: to git
[2022-10-16 16:59:38] [Output] : ✔ Zaakceptowałeś propozycję wymiany.
[2022-10-16 17:02:50] [Output] : >> [131] Telefoniaz_: Aleon ecu 1 nie ma wariacie

Opis sytuacji: Ogłaszałem, iż skupuję pojazdy. Odezwał się do mnie gracz @Telefoniaz_ informując, iż posiada clovera na tune, umówiłem się z nim w  SF, gdzie już na temat auta nic  nie pisał, tylko odpowiadał na v-chat. Poinformował mnie, iż samochód posiada ECU 1 w związku z powyższym za kwotę 18500 kupiłem cloverka. Gdy po zakupie jechałem sprawdzić  czy pojazd owe ECU 1 posiada,  werdykt był taki, że nie.  Ponadto pisząc do gracza, że pojazd nie posiada ECU 1, nie dostałem odpowiedzi po chwili napisałem ponownie a @Telefoniaz_ wyszedł z gry. W związku z powyższym wnioskuję aby gracz poniósł karę,  ze względu na to, iż nie może dochodzić do takich sytuacji na serwerze, ponieważ utrudnia to grę. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Poinformowany wiadomością na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.