Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Pervol

TamponPL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: JasiniePan
Nick oskarżonego: Pervol
Powód skargi:  zostałem potraktowany w niewłasciwy sposob
Data zdarzenia:  15.10.22
Dowody: logi
Opis sytuacji: a wiec tak, postanowilem, ze zakoncze juz swoja rozgrywke na dzien dzisiejszy, wiec jade swoim komarkiem na spawna zaparkowac go. Gdy to juz zrobilem, to podszedlem to obywetela i zapytalem sie go czy jest katolikiem, obywatel odpowiedzial, ze nie. odpwiedziałem, ze jest ch*jem i dostałem kare za bk na 12h pozbawienia glosu.

prawo cytatu

E60 - Czy ty katolik?

Obywatel -  nie

E60 - ty chuj*m jesteś!

uwazam, ze powienem dostac wrana, tak jak kazdy gracz. A dlaczego nie dostałem? Bo co, czarny to gorszy?

W dniu 16.10.2022 o 21:22, R4F4L420 napisał:

jeden typ jedzie mi po matce, i jedynie co dostaje to wrana - ja używając słów w formie żartobliwej mute 

witam na project rpg 

Jeżeli nie zgadzasz się ze zbyt małą karą dla tego gracza to napisz po prostu skargę na niego. Administracja to też ludzie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.