Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na koksu65

WrongWay

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 1057
Login: rodo
Nick oskarżonego: @koksuu65
Powód skargi: Działanie na szkode organizacji
Data zdarzenia: Dziś
Dowody:  https://imgur.com/a/jmr4KkA https://imgur.com/a/WWNpYQb
Opis sytuacji: Gracz non stop łamał regulamin, nie potrafił go przeczytać przy czym kradł pojazdy członkom organizacji i oddawał je uszkodzone, doszło również do tego, że porzucał on specjalnie pojazdy i brał nowe. Gracz jest winny 4688$ (Doliczam sobie 50% z każdej sumy w ramach rekompensaty) 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ping styknie

Godzinę temu, koksuu65.at napisał:

Przeczytalem regulamin 5 razy i 1 raz na vc. Naprawialem pojazdy do 100% czasem leciutko drasnalem przez przypadek tankowalem do 80%. Dales mi czas do 20 na wykupienie windsora za 2k ale po 19 mnie wywaliles za to ze porzyczylem na chwilke sandkinga mimo ze ci pisalem

Śmieszne się to czyta, przytoczę Ci podpunkty regulaminu który u nas obowiązuje, dodatkowo Zakazuje się kradnięcia pojazdów innych członków. 

§4.5 Zakazuje się brania drugiego pojazdu gdy pierwszy nie został sprowadzony, wyjątkiem jest ogarnianie pojazdu po kimś innym.

A ty byłeś kierowcą 3 porzuconych pojazdów, oraz jednego który był na pp. 

W dniu 13.10.2022 o 14:13, koksuu65.at napisał:

Przeczytalem regulamin 5 razy i 1 raz na vc. Naprawialem pojazdy do 100% czasem leciutko drasnalem przez przypadek tankowalem do 80%. Dales mi czas do 20 na wykupienie windsora za 2k ale po 19 mnie wywaliles za to ze porzyczylem na chwilke sandkinga mimo ze ci pisalem

Posiadasz jakieś dowody/logi na to, że umówiliście się na to co napisałeś, ale wcześniej zostałeś wyrzucony z organizacji?

5 minut temu, Toya napisał:

Posiadasz jakieś dowody/logi na to, że umówiliście się na to co napisałeś, ale wcześniej zostałeś wyrzucony z organizacji?

Toya został wyrzucony po kradzieży sandkinga, wjechanie w grupę osób z safd, po tym wyszedł z serwera i go wyrzucilem. 

Oskarżony @koksuu65 w ramach strat na jakie naraziłeś organizację, jesteś zobowiązany do zapłaty graczowi @TravisScott.dt kwoty w wysokości 4 500$ (4,5k). Otrzymujesz na to 2 dni (do 21.10.2022r. 18:00). Przelewu możesz dokonać poprzez bank Los Santos (1057 UID). Gdy dokonasz przelewu wyślij tutaj loga bądź ss'a. 

przepraszam nie patrzylem na forum od wtorku a jest juz piatek. chcialbym dodac ze nie posiadam 4.5k$ i 50% to strasznie duzo jako wymyslenie sobie rekonpensaty. a i nie wiem czy to dozwolone ale zeby dolaczyc do org musialem zrobic poscig ktory zrobilem i poszedlem do wiezienia na 2 godziny ponad, ale oczywiscie dowidzialem sie ze tylko ja robilem poscig zeby dolaczyc do org. nie potrafie pisac zadn

1 godzinę temu, koksuu65 napisał:

przepraszam nie patrzylem na forum od wtorku a jest juz piatek. chcialbym dodac ze nie posiadam 4.5k$ i 50% to strasznie duzo jako wymyslenie sobie rekonpensaty. a i nie wiem czy to dozwolone ale zeby dolaczyc do org musialem zrobic poscig ktory zrobilem i poszedlem do wiezienia na 2 godziny ponad, ale oczywiscie dowidzialem sie ze tylko ja robilem poscig zeby dolaczyc do org. nie potrafie pisac zadn

4,5k to max godzina roboty, poscig robiłeś z własnej nie przymuszonej woli. 

W dniu 19.10.2022 o 17:34, Toya napisał:

Oskarżony @koksuu65 w ramach strat na jakie naraziłeś organizację, jesteś zobowiązany do zapłaty graczowi @TravisScott.dt kwoty w wysokości 4 500$ (4,5k). Otrzymujesz na to 2 dni (do 21.10.2022r. 18:00). Przelewu możesz dokonać poprzez bank Los Santos (1057 UID). Gdy dokonasz przelewu wyślij tutaj loga bądź ss'a. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.